clue
Zadomowiona(y)
Ja dzisiaj na KTG pojechałam i Pani w okienku od razu, że ktg to na zapis z wyprzedzeniem i że mi nie zrobią. Trochę z nią porozmawiałam, zapytałam się czy na konsultacji przy ktg też usg robią bo wg mnie należy malucha sprawdzić czy cokolwiek urósł czy wywoływać poród. Chyba nie chciała brać na siebie odpowiedzialności więc zaraz załatwiła mi przyjęcie na izbie przyjęć na ktg i do lekarza. Lekarz okazał się sympatyczny, zapisał mnie już na ktg i na usg oraz na konsultacje lekarską na piątek.
A jutro w innym mam zamiar polatać i załatwić tego paciorkowca ;/ Może się uda.
Na dokładkę wszystkiego mój mały złe dni ma i jak coś mu się niepodoba to się drze, stanie i krzyczy jakby go obdzierano ze skóry. A niepodoba mu się np to że trzeba się położyć spać albo kolor skarpetek
Dzisiaj na dzień dobry jak go odbierałam to usłyszałam: "nie lubie cię mamo" i jeszcze się zamachnął by mnie uderzyć - no po prostu masakra ;/
Dół mnie też boli, wykręciła mi się noga jak szłam do sklepu i trochę mną szarpneło ;/
A jutro w innym mam zamiar polatać i załatwić tego paciorkowca ;/ Może się uda.
Na dokładkę wszystkiego mój mały złe dni ma i jak coś mu się niepodoba to się drze, stanie i krzyczy jakby go obdzierano ze skóry. A niepodoba mu się np to że trzeba się położyć spać albo kolor skarpetek
Dzisiaj na dzień dobry jak go odbierałam to usłyszałam: "nie lubie cię mamo" i jeszcze się zamachnął by mnie uderzyć - no po prostu masakra ;/ Dół mnie też boli, wykręciła mi się noga jak szłam do sklepu i trochę mną szarpneło ;/

, chyba zabardzo chcem i nic z tego , wiec juz sobie odpuszczami co ma byc to bedzie, zostalo mi czekac cierpliwie az synus sam zechce wyjsc
).

Wlasciwie tylko jak wracamy od znajomych np a G sobie piwo wypije