fiore
Fanka BB :)
Carmella &&& wiem co przezywasz.Bedzie dobrze,jest pod dobra opieka,zobaczysz ze sie wszystko ulozy!
Co do serduszka i mozgu,u wczesniakow to normalne.Leo tez musi byc pod kontrola,zobaczysz ze to nic wielkiego :* :* :* i &&&
Witajcie Kochane!
Przepraszam,ze sie nie udzielam,ale ostatnio po prostu nie moge sie zmusic.Psychicznie nie doszlam do siebie(w sensie mam male ataki paniki,ale baby blus to nie jest) i przyszle wizytyLeo oraz problemy "roznorakie" troche mnie trzymaja zbyt przyziemnie.Jak juz sie zacznie cos ustatkowywywac,to bede bardziej aktywna.
Jest u mnie Mama,"pomaga mi" sie zajmowac malenka.Leo nie potrzebuje tyle zajmowania sie,bo...spi,je spi.My spimy,on spi.Mam nadzieje,ze tak zostanie bo przy V karmienie bylo co 1,5-2h pierwszy miesiac,a tu Leo je co 4-5h!I to ile je
Bardzo sie z tego ciesze,naprawde.U nas mleko pol na pol,bo zachwalalam ze duzo go jest,a tu zaczyna zanikac,ale to nie problem.Spodziewalam sie,ze tak bedzie,a z zamrozonego mleka (cala zamrazalka!)to i kolejne 2msc pojedzie ;-)
Pamietam o Was wszystkich,zaciskam mocno kciuki i obiecuje ze sie odezwe niebawem :*
Co do serduszka i mozgu,u wczesniakow to normalne.Leo tez musi byc pod kontrola,zobaczysz ze to nic wielkiego :* :* :* i &&&
Witajcie Kochane!
Przepraszam,ze sie nie udzielam,ale ostatnio po prostu nie moge sie zmusic.Psychicznie nie doszlam do siebie(w sensie mam male ataki paniki,ale baby blus to nie jest) i przyszle wizytyLeo oraz problemy "roznorakie" troche mnie trzymaja zbyt przyziemnie.Jak juz sie zacznie cos ustatkowywywac,to bede bardziej aktywna.
Jest u mnie Mama,"pomaga mi" sie zajmowac malenka.Leo nie potrzebuje tyle zajmowania sie,bo...spi,je spi.My spimy,on spi.Mam nadzieje,ze tak zostanie bo przy V karmienie bylo co 1,5-2h pierwszy miesiac,a tu Leo je co 4-5h!I to ile je
Bardzo sie z tego ciesze,naprawde.U nas mleko pol na pol,bo zachwalalam ze duzo go jest,a tu zaczyna zanikac,ale to nie problem.Spodziewalam sie,ze tak bedzie,a z zamrozonego mleka (cala zamrazalka!)to i kolejne 2msc pojedzie ;-)Pamietam o Was wszystkich,zaciskam mocno kciuki i obiecuje ze sie odezwe niebawem :*

ja też mam z turkusem
A macica powinna sie cwiczyc. Takze moja rada: lapki z daleka od nospy po skonczeniu 37tc :-)