reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
I ja melduję się na posterunku :)
Za oknem piękna pogoda więc chyba wyrzucę pościel na balkon. Ale to jeszcze chwilę. Najpierw W. sobie do pracy pójdzie, potem zjem w spokoju śniadanko i dopiero się za coś wezmę. Obiad został od wczoraj więc chociaż z tym luzik.
Miłego dzionka wszystkim.

Ja musze zrobic obiad:tak:Na razie miesko przyprawilam,potem wstawie do piekarnika i juz:tak:Mam jeszcze w planach ogarniecie mieszkania i chyba sie skusze na okna:-D Mam nadzieje ze dam rade sie jeszcze zdrzemnac bo nie do zycia bede pozniej:dry:

Dorka- kusisz tymi oknami. Może i ja się za to wezmę. Wstępnie planowałam to na poniedziałek ale z drugiej strony to wtedy są urodziny W. więc może faktycznie zrobię to dzisiaj. Tym bardziej, że innych ambitnych planów brak :)

Witam.Dzis moja perełka ładnie w nocy spała... oby tak dalej he:-D Za oknem śliczna pogoda więc bedzie spacerek;-) Wózek puki co sprawdza sie rewelacyjnie!!!Prowadzi się lekko i jazda nim to sama przyjemność:-D
Szkoda,że w taka pogode nie mam co na siebie nawet założyć..:-( puki co chodze w spodniach ciazowych z tym ze gumke od nich chowie pod bluzki. Trzeba schudnac zeby cos kupic sobie ladnego.. ah ta waga ;/

Witam porannie:-) Pogoda faktycznie śliczna więc u mnie pranie się robi żeby sobie na balkonie schło a co do pościeli to Katasza robie dokładnie to samo. Na 16 wizyta więc połączę to ze spacerkiem:-)
Dorka ja się za okna nie biorę bo jeszcze nogi zaciskam wiec zacznę koło 10 maja pewnie działać:-)
Pieszczoszka super że wózek się dobrze sprawuje i zazdroszczę że możesz w taką śliczną pogodę już ze swoim skarbem spacerować:-) A figurą się nie martw, zgubisz wszystko dużo ruchu na świeżym powietrzu i powoli będzie lecieć w dół:-)
Miłego dnia dziewczyny a za potrzebujące mocne kciuki:-)

reklama
Ale tu ruch, az milo :) U nas co chwile slonce wychodzi, choc akurat jak bylam na spacerze, to niebo zachmurzone, ale nie padalo. Wyjatkowo dobrze sie dzis czuje i nadzwyczaj niezmeczona :) Prawie poltorej godz pochodzilam. Teraz chwile na kompie i moze skoncze prasowac, bo wciaz wszystko na dole rozwalone, a wieczorem na godzine ma wpasc kolega do meza, zeby o jakies tam sprawy sie dowiedziec, a moj wspanialomyslnie zaproponowal, by wpadl z narzeczona, to sobie dziewczyny pogadaja :p W sumie pewnie bedzie milo, ale trzeba bedzie byc na chodzie. Mam nadzieje, ze samopoczucie do wieczora sie dobre utrzyma!

Do góry