reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

reklama
Jakby ktoś był zainteresowany to kupiłam Monitor oddechu Angelcare (chyba najtaniej i jeszcze możliwy odbiór osobisty w Warszawie, więc gratis) za 509zł. Nowy, 2 płytki sensoryczne, gwarancja, świetny kontakt ze sprzedającym. Ja już kupiłam:

MONITOR ODDECHU ANGELCARE AC401 2 PŁYTKI (2285979999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jakby ktoś wolał jeszcze taniej, ale używany zestaw (też ma 2 płytki bo pytałam mailowo), jest za 420zł w opcji kup teraz. Raczej taniej się nie wylicytuje:

angelcare - niania, monitor oddechu! super stan! (2291456753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Odnośnie wyprawki muszę dokupić jeszcze tylko:
*wlasnie te filtry do fridy
*oliwkę
*skarpetki
*kaftanki no chyba że mam ale to się okaże w weekend bo wtedy będę prać i prasować ciuszki dla synka ;)

Jak ten czas szybko leci,
a odnośnie tych czopków to w jakim tempie one działają?

co do czopków :baffled: to ja słyszałam że organizm sam się oczyszcza i dlatego przed porodem często występuje biegunka i/lub wymioty :tak: przyznaję że liczę na naturę

a ja mam pytanko co do tych herbatek z lisci malin, wiesiolka itp od kiedy zamierzacie to wprowadzic w zycie?:-):-)

Na SR mówili...liście od 35 tygodnia a wiesioł (nie łykać tylko wtykać tam ;D) od 37...na samą porodówkę pod język jakieś inne cudo...nie pamiętam teraz nazwy...

reklama
Wyprawka kompletna ;D no dobra prawie ;P muszę jeszcze sobie kupić koszule, szlafrok i stanik.
W weekend P będzie składał łóżeczko :-)

Dziewczyny mam pytanie, wyprałam już niektóre ciuszki młodego i rożek od strony zewnętrznej jest taki nie miły w dotyku nie mam zielonego pojęcia czemu. Wyprać go raz jeszcze czy tylko np. wypłukać w płynie?

Do góry