Hej dziewczyny!
Dopiero teraz mam chwilkę by Was poczytać i sklecić kilka zdań, rano zakupy a potem wybyliśmy na urodziny mojej siostrzenicy i strasznie się zasiedzieliśmy (Krzysiu początkowo był wystraszony i chciał przebywać tylko na rękach ale potem się rozkręcił i było całkiem fajnie).
Ewcik, chińskim kalendarzem w ogóle się nie przejmuj, Krzysiu miał być dziewczynką :-)
Dido, ale fanie, że jesteście już w domku i z córci taki aniołek.
Daria, uważaj na siebie kochana ...mi niestety też zdarza się czasem podnieść Krzysia a chłopisko waży już 15 kg.
Mama, zaciskam z całych sił kciuki! Dobrze jakby udało się Wam ze starankami jutro rano :-) Co do pH to po panu "O" jest dla plemników idealne :-), pH rzędu 5 może niestety już mocno przetrzebić ilość chłopaków ale za to większe szanse na Polę
Andziak, piękna figurka i cudowna rodzinka (synkowie bardzo do siebie podobni)!
natusia, dzięki kochana! I nic się nie martw, tak jak napisała Mama śluz płodny pojawia się najczęściej na kilka dni przed owulacją. Taki śluz to efekt zwiększonej ilości estrogenów, dopiero pik estrogenowy (największy wyrzut estrogenów) wywołuje po jakimś czasie (8-38h) pik LH, który to z kolei wywołuje owulkę w przedziale 8-48h po (najczęściej 24-36h).
Dobrej nocki dla wszystkich!