reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Pospałam godzinkę, M. w tym czasie młodą się zajął, wykąpał, przebrał, a ta gnida nadal spać nie chce, choć cały dzień nie zmrużyła oczu.

Nadmienię, że spałabym dłużej, ale obudziły mnie krzyki kibiców - Śląsk Wrocław został mistrzem Polski, więc sobie wyobraźcie co to była za radość:szok::happy:

Coś mnie znów jak co wieczór brzuch pobolewa i twardnieje, ale nic szczególnego się nie dzieje. Może Maciek też "biurokratyczny" i do 8 maja czeka, ja sama się równo w dniu terminu z OM podobno urodziłam;-)

Elvie a mala w pokoju nie lezy po kapieli? My w 8 miesiacu zycia Patryka za pomoca Usnij Wreszcie nauczylismy Patryka samodzielnego zasypiania i od tamtej pory nawet jak mu sie spac nie chce to po kapieli czyli od 20 lub przed 20 lezy w swoim lozku. MOze 'czytac' bawic sie ale w lozku az do zasniecia.

Fajne porównanie z ta biurokratycznością;-);-)Mam nadzieję, że Franek jak juz dostanie przyzwolenie nie będzie zbyt długo czekać:tak: W każdym razie pakowanie torby niemal skończone, jeszcze ciuszki dla dziecka i pidżamy, których niestety nie posiadam jeszcze;-)Czy do szpitala bierzecie biustonosze do karmienia?

Pospałam godzinkę, M. w tym czasie młodą się zajął, wykąpał, przebrał, a ta gnida nadal spać nie chce, choć cały dzień nie zmrużyła oczu.

Nadmienię, że spałabym dłużej, ale obudziły mnie krzyki kibiców - Śląsk Wrocław został mistrzem Polski, więc sobie wyobraźcie co to była za radość:szok::happy:

Coś mnie znów jak co wieczór brzuch pobolewa i twardnieje, ale nic szczególnego się nie dzieje. Może Maciek też "biurokratyczny" i do 8 maja czeka, ja sama się równo w dniu terminu z OM podobno urodziłam;-)

zrob plan dnia i trzymaj sie niego, moj juz od dawna dawien ma i tak przynajmniej dziecko wie co go czeka i co o ktorej bedzie mialo, moj sie kapie i idzie do lozka o 19, bajka buzi i spac a jak nie to lezec w lozku ale z niego nie wychodzic, gdybym miala tak z malym siedziec do niewiadomo ktorej bo on tak sobie chce to bym swira dostala :)

No dokładnie elvie. Spróbujcie popracowac nad nią bo z dwójką będzie Wam ciężko. Moja 19-20 idzie do swojego pokoju i tam albo zasypia albo się bawi ale mam spokój wieczorem. Też czytałam "uśnij wreszcie" oraz "każde dziecko może nauczyć się spac" z tym,że ja to przerabiałam jak mała miała 3 miesice i od tamtej pory mamy spokój z usypianiem-zasypia sama :)

reklama
nie mogę was doczytać od wczoraj za dużo piszecie :-) a ja weekend w szkole i jakoś nie bardzo było jak na BB wchodzić. U mnie termin na wczoraj a tu żadnych sygnałów że coś by się miało dziać nie ma nawet mi się wydaje że brzuch znowu wysoko pewnie z tydzień jeszcze pochodze :-(((
Katasza gratulacje zostania ciocią
Stokrotka niezazdroszcze przeżyć z teściowa też bym była wściekła za takie wtrącanie sie
Paula21 współczuje przezyć z lekarzami

a ktoś wie co z Olisiaa moze już urodziła bo była już po terminie ?

Do góry