reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
uda sie zobaczysz my juz 19cykl sie staramy i dopiero niedawno znalezlismy przyczyne

laski szukam kogos kto wie cos wiecej o endometriozie a najlepiej kogos komu sie udalo

Kwiatuszku a może załóż wątek na taki temat!! Tak na pewno będzie łatwiej znaleźć dziewczyny, którym się udało ;-) i przy okazji więcej się dowiesz;...

Sun mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&! A nóż ten cykl będzie szczęśliwy :-)

cześć Pyscek :* coś słabo bywasz u nas :> co tam u Ciebie się dzieje? No i przede wszystkim Ty mi to mów na jakim etapie u Was są starania

Mój Mały od kilku dni, kilka razy dziennie ma czkawkę :confused2: biedny się męczy..

Mojej kolezance udalo sie zajsc z endometriozą! Bardzo sie meczyła, ale lekarz powiedział jej że najlepsze lakarstwo na endometriozę to własnie ciąża. Z endometrioza jest ponoc tak ze moze byc jej wiele etapów i ciezko nawet stwierdzić (bez robienia laparoskopii) w ktorym sie znajdujesz. Na poczatku choroby, wcale nie jest az tak trudno zajsc w ciaze, ceirpliwosci i trzymam kciuki :)

cześć Pyscek :* coś słabo bywasz u nas :> co tam u Ciebie się dzieje? No i przede wszystkim Ty mi to mów na jakim etapie u Was są starania
Słabo bywam bo nie mam czasu ostatnio cały czas poza domem, potem moje imieninki i szykowanie na grilla :) a po za tym u mnie dobrze, co do starań to ja odpuściłam nie myślę o tym, przytulamy sie co 2 - 3 dzień ale to dzięki mojemu że sie nie poddaje i jakoś się ciągnie ... ja zbieram siły na czerwiec aby wszystko poszło jak należy ... może niedługo pójdę do gina i zobacze czy w środku wszystko jest w porządku :) a teraz zaczęłam kuracje luteinową :p
a co tam u Ciebie ??

Hej dziewczynki !! Wróciłam z usg stresowałam się strasznie !!!!!!!! A mój dzidziol ma 6,36 cm i cały czas skakał !! Nie dało się nic zmierzyć prawie fałdu karkowego mi nie zmierzył ale już trudno wierzę że wszystko jest okej ! Wszystkie narządy ma na swoim miejscy nogi ręce są to najważniejsze !! Iiiii prawdopodobnie będzie to Kacper :D

reklama
Pyscek lutka mmm.. Ja od szpitala biorę lutkę dopochwowo bo podobno lepiej na mnie działa i powiem Ci, że jestem mega szczęśliwa że nie muszę czuć jej smaku :-D A nie myślałaś żeby tak jak dziewczyny robić monitoring cyklu i zobaczyć czy masz pęcherzyki itd? To ja po cichutku trzymam mocno kciuki za czerwiec :* kule bele.. no musi się przeca udać w końcu :tak: U mnie ok, w miarę dobrze się czuję ale więcej leżę i odpoczywam niż funkcjonuję no i odliczam już tygodnie :confused2: jutro mam wizytę u ginka i dowiem się jak tam z szyjką itd - mam nadzieję, że będzie dobrze choć skurcze i twardnienie mimo garści leków nie przechodzi.. a w środę mam diabetologa więc dowiem się czy będę miała insulinę czy nie.. 7 światów jest z ciążą :zawstydzona/y: i strasznie brakuję mi przytulania.. już seks śni mi się po nocach :sorry::zawstydzona/y: nawet tak nie odliczam tygodni do porodu jak do tego 37tyg żeby można było tiriri :-D

Gocha no to wielkie gratki!!! Widzisz.. nie warto się tak stresować, trzeba zawsze myśleć pozytywnie :-) super.. I będzie następny siusiak :-D Kacper, imię bardzo ładne.

Do góry