Sun7
mamusia :-)
Super fotki mamuska
Sun moze nie doszukuj sie objawow a fasola sama sie pojawi
Wiem kochana... tyle, że ja się nie doszukuję objawów, bo nie wierzę, że się udało...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super fotki mamuska
Sun moze nie doszukuj sie objawow a fasola sama sie pojawi
biedny się męczy..Słabo bywam bo nie mam czasu ostatnio cały czas poza domem, potem moje imieninki i szykowanie na grillacześć Pyscek :* coś słabo bywasz u nas :> co tam u Ciebie się dzieje? No i przede wszystkim Ty mi to mów na jakim etapie u Was są starania
A nie myślałaś żeby tak jak dziewczyny robić monitoring cyklu i zobaczyć czy masz pęcherzyki itd? To ja po cichutku trzymam mocno kciuki za czerwiec :* kule bele.. no musi się przeca udać w końcu
U mnie ok, w miarę dobrze się czuję ale więcej leżę i odpoczywam niż funkcjonuję no i odliczam już tygodnie
jutro mam wizytę u ginka i dowiem się jak tam z szyjką itd - mam nadzieję, że będzie dobrze choć skurcze i twardnienie mimo garści leków nie przechodzi.. a w środę mam diabetologa więc dowiem się czy będę miała insulinę czy nie.. 7 światów jest z ciążą
i strasznie brakuję mi przytulania.. już seks śni mi się po nocach 
nawet tak nie odliczam tygodni do porodu jak do tego 37tyg żeby można było tiriri 
Kacper, imię bardzo ładne.