reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko- na 1 czerwca, więc ja taka czerwcówka z pogranicza;-)
blond- tu masz rację, nie ma się co nakręcac, tylko jakoś ten nadmiar wiadomości mnie nieco wytrącił z równowagi; ja tam lubię wiedziec co i jak wygląda; niestety przy ciąży 100% pewności nie ma i nie będzie, aczkolwiek, że jest duży to słyszałam już w 8 msc, ale myślałam sobie, że może tylko przybrał więcej w tym czasie, a później nieco wyhamuje- no niestety! raczej urodzę Godzillę:-D

reklama
Hejka

YOLANTA GRATULACJE

MARISAMM mi nawet w trakcie porodu mówili "oj duże dziecko, duże, pewnie na cesarce się skończy" A młody urodził się SN i wcale nie duży (53cm i 3420kg) więc nie myśl zbytnio o tym to stres ci teraz dodatkowy nie potrzebny

Co do PRASOWANIA ja młodemu ciuszki prasuje... Jakoś nie potrafię go wziąźc do przedszkola w takich nie wyprasowanych... I nie chodzi o to że one są wygniecione, ale ateriał po wyprasowaniu jest taki gładki i przyjemny, ma ze 3 bluzeczki których nie trzeba prasowac więc nie prasuje no i wiadomo, bluz i sweterków czy dresiaków też nie... A prasuje zawsze bezpośrednio przed ubraniem... Deska zawsze rozstawiona w sypialni stoi więc to chwila moment, a i sobie do pracy prasuje od razu bo M to ma takie bardziej elastyczne że nie prasuje, ale teraz letnie się zaczną to też będę. A jak wieszam? tak jak FUTURE na zszyciach albo na gumkach, ewentualnie za rogi albo na wieszakach i w sumie zagnieceń nie ma zbytnich na większości...

Co do tańszych rzeczy w niemczech, to mi rodzice chemie, słodycze czy ciuszki przywożą już od 6 lat (tzn ciuszki od 4) ale już wtedy barziej się opłacały, no i dalej się opłacają...

Młody już zdrowy, jeszcze 3 dni inhalacje robic mamy i witaminki podawac, w tym tygodniu jeszcze w domu go potrzymamy... A mnie rozkłada... Dzisiaj jak z miasta przyjechaliśmy to się położyłam przed tv, młody obok mnie, bajki oglądał i po buzi mnie głaskał, i tak pokimałam prawie godzine, a on cały czas mnie głaskał, obudził mnie dopiero bo mu się kupke zachciało... teraz też zaraz gripex walne i pod kołdre...

ooo jestes:)dobrze ze Ci dobrze hihih:)ale nie dziwie sie ze cala obolala jestes. i fajnie z tym lekarzem wyszlo ze ten sam:) dochodz szybko do siebie i wracaj do nas:)

Kasia dobrze ze z Kacprem lepiej a Ty sie nie daj i sie kuruj!ale masz kochanego synka ze Cie tak glaszcze jak spisz:)

czesc laski
yolanta gratulacje;-)widzisz juz masz malego przy sobie;-)
megi nie ma to jak w domku cio;-)
ja teraz zaczelam prasowac w koncu zakupilam deske do prasowania i prasuje zawsze jak pranie wyschnie...rzeczywiscie ciuszki sa o wiele lepsze..a wczesniej prasowalam jak musialam....
blond to chyba ty nastepna pojdziesz w odstawke albo marisaman:-D
ja wczoraj dostalam okres w pracy nietomna bylam....wszystko mnie bolalo...nie dalam rady stac 8godzin przy kasie...dobrze ze dzis mam wolne..dawno takiego okresu nie mialam.......a w piatek mam miec ta wymrazana nadzerke mam nadzieje ze jakos specjalnie nie bedzie ze mnie leciec itd..bo wpracy to niewiem jak dam rade...
milego dnia

hejo !
Wpadam na chwilke pogratulowac naszej kochanej Yolancie !!! 1000 latek i buziaki dla maleństwa !!! :*** niech sie zdrowo chowa i daje mnóstwo szczęścia mamusi :*

reklama
Hej Wam
Widzę, że się duużo dzieje :)U mnie po staremu młody niedawno wstał:-) Ja troszkę w nocy pospałam, troszkę przeleżałam, powstawałam. Noc jak zwykle ;-)

blond
fajnie że wyszpiegowałaś tę wiadomość od Yoli :tak:
Yola gratulacje !!!!! Czekamy na foto
marisamm będzie dobrze, odpoczywaj póki masz okazję. Żadne forsowanie się nie przyśpieszy porodu (wiem to z doświadczenia) :sorry2:
Kasiu zdrowiej tam! Ale masz kochanego synka :happy2::happy2:
Yola dzięki za wieści, dobrze że już masz to za sobą.. Najważniejsze że Gabryś zdrowy :tak:
marzenko witaj w klubie z tym okresem.. też wczoraj dostałam:-D Życzę nam aby szybko się skończył i poszedł w zapomnienie .. do następnego miesiąca :dry:

Megi nie dziwię się, że chce Ci się do domku :tak:
Ciasteczko hej :)

Planów na dziś brak.. może postaram się wystawić jakieś ciuszki na allegro bo już nie mam gdzie trzymać tych za małych, a i kaska by się przydała.. ciekawe czy się uda..
Miłego dnia

Do góry