reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nie nie. oprócz mnie, mojego A i dwóch moich przyjaciółek to nikt nie wie. A to dlatego, że nawet zaręczeni nie jesteśmy..

Czesc kobitki :*
Przyszłam do Was pomarudzić.
NIE CHCE MI SIĘ, O JAK MI SIĘ NIE CHCE:baffled: Siedze nad książkami, patrze w nie właściwie i ryczeć mi się chce bo już nie moge... dzień w dzien to samo... rano byłam na egzaminie, w czwartek koło, we wtorek nastepny egzamin...juz nie moge:zawstydzona/y: Chyba sie na ten czwartek nie naucze, nie mam szans tego ogarnąć w 2 dni, własciwie 1 bo dzisiaj to praktycznie nic nie zrobiłam...:shocked2: Mam ochote pieprznąć to w cholere i iść spać:wściekła/y:

A z przyjemniejszych rzeczy byłam dziś u lekarza, wszystko na razie jest dobrze. Za 2 tyg. mamy USG tzw genetyczne...jej jak ten czas leci :) Nie mogę sobie wyobrazić, że zobaczymy już całkiem sprawnego fikającego malucha :)

Kropeczko przykro mi z powodu Twojej znajomej:(
a co do mierzenia temperatury to nie ważne że raz śpisz 5h, raz 8 itp.. ważne jeśli śpisz min chyba 3-4 godziny i mierzysz o tej samej porze:)

Ja usg piersi miałam robione jakieś 3 lata temu, bo sama wyczułam sobie guzek;potem jedna kontrola już bez usg i teraz znów się szykuję na wizytę z usg. Guzek okazał się "charakterem gruczołu piersiowego" w moim wówczas wieku, całe piersi były nimi utkane jak się okazało;)
Usg dopochwowe mam systematycznie u gin i cytologię raz w roku.

Ineska umawiaj się na wizytę i badanka, nie ma co zwlekać:)

Groszki cieszę się, że u Was wszystko dobrze, czekamy na dalsze relacje:)
A z egz poradzisz sobie, spokojnie:)

Witajcie ja już z powrotem w domeczku...ufff...ale się najeździliśmy i zwiedzaliśmy po drodze. Teraz szybkie pranie puściłam i Was czytam ale nie nadrobię wszystkiego.
Wpadłam tylko, żeby kalendarz poprawić bo po powrocie od razu test owulacyjny zrobiłam i chciałam wynik zaznaczyć.
Ponieważ temperatura rano w dół poszła, to byłam pewna że będzie negatywny, a ku mojemu zaskoczeniu wyszedł pozytywny, więc czuje się zdezorientowana Obserwacja cyklu - enpr.pl
a zrobiłam znowu dwa na raz jeden z allegro, a drugi LH. LH wyszedł pozytywny na tym z allegro ta testowa kreska ciut jaśniejsza, ale ten z allegro jeszcze mi nigdy nie wyszedł tak ciemny jak ta kontrolna, pomimo tego że LH wychodzą, ale chce je zużyć bo zamówiłam 25 szt na allegro.

Hej dziewczyny! wróciłam z bety z wynikiem 4,46 a norma która obok mojego wyniku jest zapisana wynosi od 0 do 3. mój teść który pracował kilka lat w laboratorium twierdzi, że to sam początek ciąży. Sama nie wiem co o tym myśleć. W zasadzie to dopiero 2 tydzień od owulacji i 4 od ostatniej miesiączki. Ja wy uważacie ? jest coś na rzeczy ?

Jak beta wyszła powyżej normo to super, teraz cierpliwie poczekaj, ale cieszyć ja bym się już zaczęła:)GRATULUJĘ

reklama
Hej dziewczyny! wróciłam z bety z wynikiem 4,46 a norma która obok mojego wyniku jest zapisana wynosi od 0 do 3. mój teść który pracował kilka lat w laboratorium twierdzi, że to sam początek ciąży. Sama nie wiem co o tym myśleć. W zasadzie to dopiero 2 tydzień od owulacji i 4 od ostatniej miesiączki. Ja wy uważacie ? jest coś na rzeczy ?

to chyba jest coś na rzeczy :)

Do góry