reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mynia wiem, że dni płodne bo obserwuję śluz. i tak jak wcześniej pisałam długie cykle mam bo po anty krążkach mi się z miesiąca na miesiąc wydłużaja o 5-6 dni...

Sailor
dzisiaj je wzięłam bo w zasadzie mnie coś naszło dziwnego. chyba chęć wydania pieniędzy...

No zdecydowanie ;-) Ale cieszę się. może się kiedyś skuszę na mierzenie tempki. jutro idę do gina to może się go zapytam o to...

Wróciłam :D Nie no nie moge przesadzać z tą solarką, bo znowu będe jak murzyn wyglądać, mam ciemną karynacje raz na 8 dni starczy żeby nie wystraszyć ludzi jak upały powrócą. No Mynia z antybiotykami lpiej nie chodzić na solare, w ogóle z żadymi lekami no chyba, że są to witaminy. Koleżanka brała anty i się nabawiła zakrzepicy od solary :/ Tylko,że ona to solaromaniaczka, aż brzydko to wygląda. Nosz kurde mam zgryz niezły, bo panienskie 19 go w sb, a ja już w środe musze być w Cz-wie, bo mam tam pare spraw do pozałatwiania, a kurde nie wiem gdzie tam robią bete, tzn wiem, ale się czeka, a nie wiem gdzie od ręki :/ fuck

Agacynda ja też ciągle myśle o ym mierzeniu, ale czasami mam tak wlaśnie, że spie 8 h a czasami 10, a jeszcze czasami klade się o 2 i wstaje o 7 :/

Kurde ja ja jestem walnieta, stanęłam se pod samym znakiem zakazu postoju hahha jak wyszłam z solary, to dopiero się kapłam. Mandat jak tralala by był. Spieprzałam z tamtąd aż się kurzyło:-D

Czesc dziewczynki,ja psychicznie lepiej sie czuje jesli chodzi o ciąze ale martwie sie pracą bo umowe mam do konca czerwca.w tamtym roku prezes objecal ze dadzą po tej na stale ale w tej sytuacji to juz pewnie jestem skreslona. A nawer nie mam mozliwosci pogadania z prezesem bo jest w innym miescie :(

jesli chodzi o gina to ja jezdze prywatnie do inego miasta 65km bo jest super,ma extra sprzet i duzo mowi,tlumaczy. W moim miasteczku nie ma zadnego co by prywatnie bral i mial sprzet bo co mi po takim z nfz tyle ze kase wezmie.dodam jeszcze ze u nas nie ma porodowki i rodzic jezdzi sie 35km dalej.porazka

reklama
Do góry