reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka u nas starania pełną parą :-) chociaż nie wiem czy już czasem nie po owulce...czekam na skok tempki.
Cieszę się,że cytologia dobrze wyszła. A miałas usg?

reklama
U mnie w przychodni to takie słabowate USG więc mi nie robił. płynu w szyjce na tym Przychodnianym USG nie zobaczy. jak dostanę okres to po okresie mam się zgłosić jak nie dostane okresu to mam szybciutko się zgłosić w celu wykluczenia ciąży szyjkowej ten czas do 12 maja mi się strasznie dłuży szczerze to już chyba bym wołała dostać ten okres szybko.
narazie żadnych objawów raczej nie mam więc żyję nadzieją że to pozostałość była po okresie.

czarnooka- będę dalej próbować kochana :) przynajmniej wiem, że temp u mnie spada w dzień pojawienia się @... choć jeszcze jej nie mam ale już brudzę :)

no Kochane chyba nie ma czego gratulować. Właśnie wróciłam z łazienki i tam co zobaczyłam - zabarwiona ociupinka śluzu na bardzo blady róż :( chyba już wszystko stracone :( jutro się rozhuśta @ i po fasolce :( jak sie @ nie nasili do rana to zrobie ten test skoro już go kupiłam, ale straciłam nadzieje :( strasznie mi smutno :(

witam kobietki :)
popołudniu trochę zepsuł mi sie humor dostałam rachunek za gaz na któy wyczekiwałam i suma jaką zobaczyłam powaliła mnie i skonczyło sie rykiem ale juz sie oswoiłam.... :(
Co do owu bez okresu jest to mozliwe i ja jestem tego czystym przykładem :))
jest to rzadko ale występuje :))
wcinam popcorn i zaraz do łużeczka jestem taka podjarana jutrzejszą wizytą że chyba dziś nie usne :))

Agatko przykro mi ale teraz już wiesz co robić i fasolinka pojawi sie szybko :))
ale co było powodem twoich mdłości??
Dupho da rade i ci pomoże :)))

reklama
no Kochane chyba nie ma czego gratulować. Właśnie wróciłam z łazienki i tam co zobaczyłam - zabarwiona ociupinka śluzu na bardzo blady róż :( chyba już wszystko stracone :( jutro się rozhuśta @ i po fasolce :( jak sie @ nie nasili do rana to zrobie ten test skoro już go kupiłam, ale straciłam nadzieje :( strasznie mi smutno :(

Wiem co czujesz... dziś czuję się tak jak i Ty kochana... ale smutek tu nic nie zmieni... trzeba się podnieś i iść dalej :*

Do góry