Mynia_82
Fanka BB :)
A widzisz, mnie te wiadomości od Ciebie rozkojarzyły tak bardzo, że nawet czytać nie umiem ze zrozumieniemAle ja mówię kochana o ciążowych. Owulkowe są do kitu a te super. testowałam w pozytywnym cyklu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A widzisz, mnie te wiadomości od Ciebie rozkojarzyły tak bardzo, że nawet czytać nie umiem ze zrozumieniemAle ja mówię kochana o ciążowych. Owulkowe są do kitu a te super. testowałam w pozytywnym cyklu.

Nie no kupowac ich na zapas nie bede bo teraz je wzielam tylko z ciekawosci. Ale doktor mi odradzil korzystanie z nich. Twierdzil ze to zaden wyznacznik owulacji.
tyle sie naczytałam, że szok!!!
zycze Wam owocnego zafasolkowania
w każdym razie nie przejmuj sie. ważne że Wy sie cieszycie. niech sie baba puknie w łeb!!!!

dziewczyny co jest??? sucho u mnie jak... na pewno nie bedzie owulki ani jej nie było. nigdy wiecej hormonów!!! beczec mi się chce!!!!W sumie masz racje, ja też im jakoś nie ufam... ale człowiek naiwny i jak bardzo czegoś pragnie to się chwyta nawet rzeczy, w które sam nie do końca wierzyNie no kupowac ich na zapas nie bede bo teraz je wzielam tylko z ciekawosci. Ale doktor mi odradzil korzystanie z nich. Twierdzil ze to zaden wyznacznik owulacji.