jukix, prześlicznie wyglądałaś, w ogóle jesteś śliczna

i masz super synka ! nie mam nic przeciwko by kiedyś był mężem mojej córeńki taki przystojniacha

tymi kilogramami sie nie martw, na zdjeciu wygladasz bardzo szczupło
k&libby, ja tak codziennie, zasypiam po 1 w nocy, wczesniej sie juz nawet nie kłade a potem z trudem kolo 10-11 zwlekam sie z łóżka.
U mnie dziś taka nawet nawet ta pogoda wiec wyjde na jakiś spacerek, o ile brzuszek pozwoli to na dłuższy.
Chce sobie włosy pofarbować, ale nie jestem pewna na jaki kolor... ostatnio z blondu zrobilam sie na rudo i wszyscy mowia ze tak mi lepiej, ale nie wiem czy znowu rudy czy może jakiś taki miodowy blond albo jakiś brąz dość jasny...
I nie poszlam na izbe przyjęć, stwierdzilam ze nie ma co naprawde, brzuch mi bardzo wczoraj nie twardnial, takie bole mnie zlapaly ze dwa razy dosc lekko... nie wiem, moze to nieodpowiedzialne z mojej strony ale jakos moja intuicja mi podpowiada ze nic zlego sie nie dzieje i ze lepiej bedzie odpoczywac niz jezdzic po szpitalach
Już jestem po obiadku pysznym, odzywczym

kotlety sojowe, ziemniaczki, brokuł i surówka, mniami
Dziewczynki...wiecie czym zaczęłam się martwić?? tym, że ja przecież żadnej kołysanki nie znam ! Śpiewałyście swoim dzieciom? zamierzacie to robic?
A JUŻ JUTRO USG !! :-)