reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
O tej Donnie kiedyś ktoś pisał, że ciężko z tego cokolwiek wywnioskować i ogólnie dziewczyny nie polecały.

Ja i moj A montujemy antene bo z racji tego ze bede tu mieszkac to musze miec TVN do zycia ;-) moj A wlasnie stwierdzil ze tak mnje kocha ze mi dekoder kupil hahaha

no nie mogę... ze śmiechu padłam:)
Mi nikt dekodera nigdy nie kupił...
Wróciłam z soczku z koleżanką:) ona piwko ja soczek pomarańczowy. Jakbym wypiła piwo chyba bym nie dała rady do domu dojechać. A teraz leżę do góry brzuchem i nie mogę się ruszać. A potem poleżę do góry pupą:p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tylko chciałąm powiedzieć, ze ból cyców wrócił :-) Jeeeeeeeeeeeeah :) w drodze do cz-wy wypilam jogurt i tak mnie zmuliło, że się zatrzymałąm i ...

Ogólnie co zjem to jazda bez trzymnanki, jak nie jem to luz ale znowu jak mnie zassie to szok

Agacynda jeszcze tylko tydzień Ci został, może tak jak u mnie dzidziol się już u Ciebie rozpakowywuje :0

Mynia juz mam TVN wiec jestem szczesliwa... :-)

Kropka moze moze.. Kto to wie. Zrobie test to bede wiedziec,

witam wieczorkiem:*
kropeczko gratuluję pięknej betki!!! będzie dobrze;-)

tyle się Was naczytałam i nie pamiętam co komu miałam napisac. :eek:

u mnie bez zmian. podbrzusze boli raz z jednej raz z drugiej strony. teraz atak jest na prawy jajnik:-D dało by se już dup...siana jak to się u nas mówi. cholera głodna jestem a dopiero kurka wodna jadłam. będę jak słoń!!!!
kto tam na etapie testowania??

reklama
Do góry