• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Załozysz sie???? :)

Z wagą możemy się licytować, ja założę się, że jestem najcięższa... 104 kilo, 9 na plusie... Cóż zrobić, dwie operacje kostki i problemy z chodzeniem dały mi w kość z tą wagą...
Już nie muszę się zakładać, bo niestety wygrałam :no::no:20kg na plusie- mega jojo i lata na sterydach pozwoliły mi wygrać :baffled: no niestety, ale będę walczyć na nowo, przed ciążą odstawiłam sterydy- codzienny fitnes i po okolo 30km dziennie na rowerze pozwoliły mi schudnąć w ciągu około 2lat 30kg- więc od nowa walka mnie czeka.

mi się też nie chce wierzyć, że tak blisko do porodu, a jeszcze jakbym wiedziała, że to jutro to już w ogóle bym chyba po ścianach łaziła:-D

a ja o dziwo spokojna jestem :cool2::cool2:
najardziej boje sie ze bede głodna;////

dziei dziewczynki za kciuki, mam nadzieje ze spełnie te ich warunki tylko noooo :sorry2:

magnii - co do nadcisnienia to ja tez miałam po porodzie miałam a potem z dnia na dzien mineło bezpowrotnie :happy2: Trzymam kciuki zeby i Tobie zaraz przeszło!!! No i zdroweczka dla malucha!!!

Dobry wieczor :-) a ja jeszcze w dwupaku a dzis termin porodu a objawow BRAK :wściekła/y:

Wczoraj wieczorem myslalam, ze sie zaczyna mloda baaardzooo sie krecila i naciskala glowka przez caly dzien, w nocy nawet jakies skurcze ale delikatne ..... ale..... zasnelam......... a rano obudzilam sie jak nowo narodzona.......:szok::baffled:

Postaram sie jutro nadrobic bo caly czas bez laptopa bo mezus format robil..... calyyyy weekend.....:wściekła/y:

Gratilacje dla rozpakowanych mamus :tak: i trzymam kciuki za te wyczekujace :tak::-)

A co z Katrina?

reklama
No to dziewczynki trzymam za was kciuki żeby sie te wasze maluszki jak najszybciej pojawiły na swiecie.
Ja cały dzień ze skurczami oczywiscie żadnej reguły 3-4 pod rząd co kilka minut potem 2-3 godz. przerwy i znowu, na szczęście są tylko męczące ale niezbyt bolesne, więc daje rade. Teraz spokój to może nocka będzie przespana.

Zmykam i kciuki za rodzace &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry