anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-)
Ale pogoda do d... a we Włoszech upały

oj nie dane mi jest tutaj nacieszyć się piękną pogodą 

Teściowa jednak się pomyliła i odbiór wyników ma w środę za tydzień i wtedy doktor powie kiedy na operację

A my z Mają dzisiaj ostatnie lapisowanie ząbków mamy ale to dopiero po kolacji żeby nie trzeba było już nic jeść
No i dzisiaj zamierzam podpisać umowę w przedszkolu na nowy rok szkolny

Maltanka oj to wczoraj jeszcze nie pracowałaś
;-);-) to trzymam kciuki za dzisiaj 
i Hubercik znowu do przedszkola nie chodzi 

Sunday dobrze że idziecie dzisiaj do lekarza bo z oczami nie ma żartów :-
-
-( oby zwykłe kropelki dały radę 

Madziarka kciuki zaciśnięte ale ja myślę że lekarz i tak cię pochwali bo jesteś super zdyscyplinowaną pacjentką

ja to Cię podziwiam za taki reżim żywieniowy 

Misia jej ale ten czas leci
ty tylko patrzeć jak będziesz rodzić 

Justyna ładnie ci Michałek śpi w dzień, ja pamiętam moja Maja też miała takie długie drzemki

Nie wyobrażam sobie tak jak u Karoliny że Norbi śpi po 20 min 

Marz oj oby B odzwyczaił się takiego mamusinowego przytulania bo ciężko będzie na jesień :-
-
-(
Ale pogoda do d... a we Włoszech upały

Teściowa jednak się pomyliła i odbiór wyników ma w środę za tydzień i wtedy doktor powie kiedy na operację

A my z Mają dzisiaj ostatnie lapisowanie ząbków mamy ale to dopiero po kolacji żeby nie trzeba było już nic jeść

No i dzisiaj zamierzam podpisać umowę w przedszkolu na nowy rok szkolny

Maltanka oj to wczoraj jeszcze nie pracowałaś

Sunday dobrze że idziecie dzisiaj do lekarza bo z oczami nie ma żartów :-

Madziarka kciuki zaciśnięte ale ja myślę że lekarz i tak cię pochwali bo jesteś super zdyscyplinowaną pacjentką

Misia jej ale ten czas leci

Justyna ładnie ci Michałek śpi w dzień, ja pamiętam moja Maja też miała takie długie drzemki

Marz oj oby B odzwyczaił się takiego mamusinowego przytulania bo ciężko będzie na jesień :-