Ola_fasola
Moderatorka
My już po lekarzu i małych zakupkach :-) , Klara w sumie zdrowa, po katarze ma wysuszoną śluzówkę i z tego te ataki kaszlu, musimy nawilżać i podawać syrop na kaszel no i pomyśleć o laryngologu gdyby sytuacja się powtórzyła bo moze trzeci migdał jest powiększony i od tego to wszystko ale w sumie ona mi w ogóle nie choruje, katar ma zawsze jak idą zęby więc na razie się nie przejmuje.
Julia-od kiedy przeceny w H&M są??wiesz może?? nie masz jakiś info czy będzie coś ciekawego? coś fajniejszego co teraz jest? bo w sumie nic mi sie szczególnie dla klarki nie podobało...za to ZARA w tym roku ma śliczne rzeczy...
zyrraffka- ja też się zastanawiam co zrobić na 2 urodziny i zarazem na chrzciny
ale u nas mało osób będzie bo tylko 15 dorosłych i 4 dzieci ;-) nie robie jakiejs wielkiej imprezy, bo za duzo zamieszania by było...trzeba by krzesła zwozić, stoły i tak myślałam żeby taki szwedzki stół zrobić, każdy sobie wezmie co bedzie chciał, co o tym myślicie?
Julia-od kiedy przeceny w H&M są??wiesz może?? nie masz jakiś info czy będzie coś ciekawego? coś fajniejszego co teraz jest? bo w sumie nic mi sie szczególnie dla klarki nie podobało...za to ZARA w tym roku ma śliczne rzeczy...
zyrraffka- ja też się zastanawiam co zrobić na 2 urodziny i zarazem na chrzciny