reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

My już po lekarzu i małych zakupkach :-) , Klara w sumie zdrowa, po katarze ma wysuszoną śluzówkę i z tego te ataki kaszlu, musimy nawilżać i podawać syrop na kaszel no i pomyśleć o laryngologu gdyby sytuacja się powtórzyła bo moze trzeci migdał jest powiększony i od tego to wszystko ale w sumie ona mi w ogóle nie choruje, katar ma zawsze jak idą zęby więc na razie się nie przejmuje.

Julia
-od kiedy przeceny w H&M są??wiesz może?? nie masz jakiś info czy będzie coś ciekawego? coś fajniejszego co teraz jest? bo w sumie nic mi sie szczególnie dla klarki nie podobało...za to ZARA w tym roku ma śliczne rzeczy...

zyrraffka- ja też się zastanawiam co zrobić na 2 urodziny i zarazem na chrzciny :szok::baffled: ale u nas mało osób będzie bo tylko 15 dorosłych i 4 dzieci ;-) nie robie jakiejs wielkiej imprezy, bo za duzo zamieszania by było...trzeba by krzesła zwozić, stoły i tak myślałam żeby taki szwedzki stół zrobić, każdy sobie wezmie co bedzie chciał, co o tym myślicie?

reklama
olafasola- fajny pomysł z tym stołem szwedzkim ale u mnie by nie przeszło. Będę miała problem z krzesłami, musze chyba pożyczyć.
Co do laryngologa to też muszę iść z Łukaszkiem bo ciągle przez buzię oddycha.

olafasola- fajny pomysł z tym stołem szwedzkim ale u mnie by nie przeszło. Będę miała problem z krzesłami, musze chyba pożyczyć.
Co do laryngologa to też muszę iść z Łukaszkiem bo ciągle przez buzię oddycha.

ja własnie dlatego szwedzki stół robie bo krzeseł mam za mało, nie będe jakiejś zbieraniny zwoziła..

Ola_fasola - no nic nie poradzę, że wciąż mi nie chcą dać prawka :confused: zawsze coś się nie podoba w mojej jeździe :zawstydzona/y: a mi już instruktorka wciąż powtarza że po egzaminie nie chce mnie więcej widzieć :-)

Zyrafka - współczuje z teściem, ja swojego to też średnio toleruje, chyba już wolę teściową :-)

Trochę zazdroszczę Wam tych urodzin, my w tym roku w zasadzie nic nie robiliśmy. Nawet nie mielibyśmy kogo zaprosić :-(

U nas od rana deszcze i wiatr, zastanawiam się jak z młodym wytrzymamy w domu po jego drzemce.

Byłam dziś w Urzędzie Pracy i dostałam skierowanie na kolejny staż (jako długotrwale bezrobotna :-) ) Z jednej strony chciałabym żeby mnie wybrali (jest sporo chętnych), ale z drugiej to kolejne 6 miesięcy pracy za grosze i nawet do emerytury się nie liczy :-(

Jeśli chodzi o bilans dwulatka to my idziemy w sierpniu, lekarka powiedziała że można do 3 miesięcy po urodzinach i sama zasugerowała sierpień. Teraz Kamil nie pozwoli się jej dotkną, wpada w histerię już na sam jej widok (nie wiem czemu) może do sierpnia mu przejdzie.

Ostatnia edycja:
anecznik- mój też nie daje się dotknąć lekarzom już na parkingu przed przychodnią, jeszcze siedząc w samochodzie zaczyna wyć.

też nie chciałoby mi się pracować za grosze ale co zrobić, takie czasy że ztą praca strasznie ciężko.

hej,
jutro podpisujemy akt notarialny naszego mieszkanka, yupii:-)

zyrraffka
- kciuki za mieszkanie zaciśnięte:tak: kiedy będziecie coś wiedzieć?

klementinka - jak tam chłopcy, wyzdrowieli juz?

mama-kubulki, Magda M- gratuluje nocnikowych sukcesów:-)

Sama jestem ciekawa jak Majusia zareaguje na lekarza, bo my w ogóle do niego nie chodzimy, muszę sie umówić na ten bilans

Hej...moje dziecko właśnie śpi (dziwne) przyszedł do mnie powiedział że chce się przytulic (prawie mu się to nie zdarza- nie lubi się przytulać i całować), wlazł mi na kolana, chwila moment i już spał. Ale dziś od rana i wczoraj cały dzień był dziwnie zmęczony, dużo sobie leżał w łóżeczku a mało się bawił, albo go coś bierze (oby nie tfu tfu tfu) albo organizm już mu się zmęczył.
Julia pytałaś o teściową ja z ta wiedźmą od początku miałam konflikt aż wreszcie po morzu awantur uciekłam na swoje...to taki typ baby która wszystkimi chce rządzi, a ja od początku się stawiałam i konflikt gotowy.

Ja poległąm grypa mnie rozebrała na maxa;(

Juz mam dosc słuchania o tym euro nawet papier toaletowy w euro pomijająć musztardę w kształcie piłki bądź bułki,,,,masakra.....a ludzie kupuja byle co popadnie!
Gosia fajunie, że bedzie Wasze na wieki!
Adorea może rzeczywiście go coś bierze oby nie!

reklama
lena - mnie rozbroiła ostatnio cena arbuza w Realu, kosztował 15 zł za sztukę tylko dlatego że mają logo Euro :-D :-D to naprawdę dla tych co nie mają co z kasą zrobić :-) Ja też planuję kupić pamiątkę po Euro ale po mistrzostwach pewnie ceny pójdą w dół :-)

Do góry