reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

hej,
mój mały zasnął dopiero 30 min temu :/ ciekawe do której rano pośpi?

ola_fasola zdrówka dla Klary!! ciekawe co z tym oddechem w nocy.. nie mam pojęcia co to może byc,lekarz pewnie coś podpowie.
anecznik to w dalszym ciągu trzymamy kciuki za zdanie prawka!! ipowodzenia w znalezieniu pracy!!
Magda M gratuluje odpieluszkowania!! u nas to bardzo ciężko idzie :/ czasem już mi brakuje cierpliwośći bo Natan wogóle nie chce na nocnik ani kibelek ;/

reklama
Witam sie z samego rana:) znow na podium:)

Pogoda straszna , ciemno i pada;/ wrrrr kiedy wroci ta ladna pogoda?!!!!

Ola-fasola te bezdechy moze sa od kataru...a jak nie warto skonsultowac to z lekarzem. zdrowka dla was:)

Lizko mialam pisac do ciebie i zapomnialam,wlasnie widzialam jakis czas temu opis na FB ze cos sie zmienilo, mam nadzieje ze maz zadowolony z nowej pracy! dobrzeze zaraz znalazl nowa!

Anecznik trzymam kciuki za zdanie prawa jazdy:) oj napewno sie wszystko ulozy:)

Zyrraffko jak Lukaszek? mam nadzieje ze lepiej:) a jak ta sprawa z ciuszkami ze złobka? zglosilas to?

Sto lat dzieciaczkom ktore dzis obchodza swoje urodzinki:)

U nas odpukac Amelka zdrowa,bo widze ze u was duzo dzieciaczkow maja katary i kaszla, przez ta cholerna pogode;/ wiec wszystkim ZDROWKA ŻYCZE:-)

julia- Łukaszek jeszcze pokasłuje ale już dużo lepiej nawet zaprowadziłąm go do żłobka bo już nie mogę patrzeć jaki on wychudzony jest, tam chociaż zupę zje. Wczoraj mieliśmy mikro sukces jedzeniowy bo Łuki odważył się wziąć kotleta mielonego do buzi. Oczywiście nic nie zjadł ale chociaż poczuł inny smak. Codziennie staram się żeby coś nowego dotknął i chociaż polizał. Moze kiedyś się odważy zjeść.
Kradzieży ubrań nie zgłaszałam yrektorce ale jeśli się to powtórzy to nie zostawię tak tego. Codzinnie patrzę czy nie ma w szatni, moze złodziej na tyle będzie głupi że założy dziecku do żłobka.

Witajcie, ten bezdech może być od infekcji tak w necie wyczytałam ale jeszcze wypytam lekarza bo na 10.15 mamy wizytę. Dziś w nocy znowu atak kaszlu był więc musze się upewnić od czego to.

Anecznik-ty jeszcze nie zdałaś tego prawka??? :szok::szok:
zyrraffka-kradną ubranka dzieci? no szok szok szok!!!!!

odezwe sie później .

Buziaki i miłego dnia
;-)

cos nam forum podupada :-:)-:)-(.

zastanawiam się co zrobić na urodzinki Łukasza do jedzenia będzie w sumie razem z 3 dzieci 14-16 osób, masakra jakaś, 2 dni stania w kuchni :baffled:

Zyrraffko tez zauwazylam ze malo osob sie odzywa;/
To spora imprezka bedzie:)
U mnie niestety tak jest ze zbytnio nieciesze sie z urodzin corki,bo jak pomysle sobie o tesciowej to mnie skreca;/
Imprezke obie na dwie tury, pierwsza jest dla mojej strony rodzinki i zrobimy kurczaki z rozna,salatke szefa, fryteczki i tort:) to wszystko .Na nastepny dzien tesciowa z jego bratem,ale to tylko tort,poniewaz cokolwiek zrobie i tak niebedzie jej smakowac...;/

nio zyraffka to u mnie było 17 dorosłych i 5 dzieci ;/ i to najblizsza rodzina,tylko dziadki i rodzeństwo. Każdy ma juz swoją rodzinkę więc zawsze się tyle osób uzbiera. Mi się wydawało że dużo nie szykowałam ale jak przyszło co do czego to nie było wolnego miejsca na stole. Ja miałam szaszłyki, rolady drobiowe, 2 sałatki, fasolkę po bretońsku, wędliny, sery i oczywiście parówki dla dzieci

ola jak po wizycie u lekarza??

reklama
julia z pracy moze i bylby zadowolony gdyby nie zrobili w balona i umowy nie dają :no: takze szukamy znów :-( ehhh brak slów...

Zyraffka ja nie robię zadnej imrezki na drugie urodzinki, zrobie moze maly torcik jak bede miala z czego, i to tak na 3 okazje bo Mikiego urodziny, potem są meża i moje (8, 10, 13) :tak:

Do góry