reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

lena - mnie rozbroiła ostatnio cena arbuza w Realu, kosztował 15 zł za sztukę tylko dlatego że mają logo Euro :-D :-D to naprawdę dla tych co nie mają co z kasą zrobić :-) Ja też planuję kupić pamiątkę po Euro ale po mistrzostwach pewnie ceny pójdą w dół :-)

wiesz co mnie dziwi, że ludziom kasy nie szkoda taka musztarda poj.200 ml 6 zła za co masz 3 kamisa takze jak dla mnie porazka!i to wszystko ogólnie na euro nie jest tanie!

reklama
Ola-fasola wstyd przyznac ale niemam pojecia kiedy beda przeceny;/ ale lada chwila powinny byc:) ehhh Zara zakochalam sie w jenasach dla mnie:) rurki:) moze uda nam sie kupic:)
Ja niemam takze krzesel ogolnie tez bede miala 16 osob i 4 dzieci i dziele 8 doroslych 2 dzien i nastepny dzien identycznie;p ja nawet niemam talerzy na 8 osob haha, bede musiala od mamuski pozyczyc;p bede musiala kiedys dokupic bo mam tylko jeden zestaw;/

Adorea no wlasnie moja jest identyczna chce rzadzic niepodoba jej sie ze nie robie tak jak ona chce, i pozniej chodzi za plecami gada na mnie;/ raz mialam z nia wojne,ona jest tak falszywa ze przychodzi do nas usmiecha sie a wyjdzie i dupe rabie;/;/
Pogoda taka jest,Amelia od paru dni cale dnie mi sie poklada...zmeczona jakas taka jest

Anecznik a dlaczego niemacie kogo zaprosic?

Lena tez mnie drazni ze wszystko z Euro jest,dla mnie to przesada;/ nawet widzialam żel do kapania dziecka z Euro...a co ono moze o tym wiedziec?;/;/;/

Ola-fasola wstyd przyznac ale niemam pojecia kiedy beda przeceny;/ ale lada chwila powinny byc:) ehhh Zara zakochalam sie w jenasach dla mnie:) rurki:) moze uda nam sie kupic:)
Ja niemam takze krzesel ogolnie tez bede miala 16 osob i 4 dzieci i dziele 8 doroslych 2 dzien i nastepny dzien identycznie;p ja nawet niemam talerzy na 8 osob haha, bede musiala od mamuski pozyczyc;p bede musiala kiedys dokupic bo mam tylko jeden zestaw;/

Adorea no wlasnie moja jest identyczna chce rzadzic niepodoba jej sie ze nie robie tak jak ona chce, i pozniej chodzi za plecami gada na mnie;/ raz mialam z nia wojne,ona jest tak falszywa ze przychodzi do nas usmiecha sie a wyjdzie i dupe rabie;/;/
Pogoda taka jest,Amelia od paru dni cale dnie mi sie poklada...zmeczona jakas taka jest

Anecznik a dlaczego niemacie kogo zaprosic?

Lena tez mnie drazni ze wszystko z Euro jest,dla mnie to przesada;/ nawet widzialam żel do kapania dziecka z Euro...a co ono moze o tym wiedziec?;/;/;/

i pewnie cena tez nie zła;(ciekawe czy on pqchnie polakami czy czymś innym;0

Hej My juz po bilansie:) chłopcy chorują, więc pojechalismy do lekarza i od razu zrobili nam bilans:)(Szymon waży o kilogram więcej od Kuby) Chłopcy cudnie dają się badać, wręcz sami podnosza koszulki i czekają:) Urodzin w tym roku nie robię po po prostu nie ogarnę się ze wszystkim, ur mają w sobotę, gdzie my idziemy na poprawiny, piątek mamy nauczki, a niedziela poprawiny,a robic tydzien po to bez sensu, z resztą w tamtym roku na roczek odpaliłam im impreze nie ciut jak wesele:D więc w tym pasuje. Boszeeeee już za 3miesiące ślub...jak ten czas leci...szok:) Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa i spełniona, więc już nie moge się doczekać aż staniemy się małżeństwem:) z racji tego, że nie chcę nikogo pominąć, nie składam nikomu imiennych życzeń, ALE WSZYSTKIM DZIECIACZKOM Z OKAZJI 2 URODZIN I TYCH CO JUŻ SIĘ ODBYŁY I TYCH KTÓRE PRZED NAMI CIOCIA EWA Z BLIŹNIAKAMI ŻYCZĄ DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA, UŚMIECHU NA TWARZY, ABY KAŻDY DZIEŃ BYŁ INNY I OBY DZIECI CHODZIŁY CHOC CHWILAMI BRUDNE W PIASKOWNICY, BO TAKIE SĄ NAJSZCZĘŚLIWSZE:)HEHHEE

*w sobotę idziemy na wesele do siostry M, źle mi się napisało,a że coś mi się znów zacina i nie dość że post zlał się w całość to nie mogę edytować:///

młodemu chyba idą górne 5. Dzisiaj był strasznie marudny i płaczliwy nie poznawałam swojego dziecka i budził się już raz z płaczem, dałam nurofen mam nadzieję, że do rana pośpi.

Julia ja ze swoją teściową od dnia 27 października nie zamieniłam słowa i mam nadzieje że już tak zostanie na AMEN, z siostrą mojego męża też i tu też mam nadzieje że tak zostanie (najbardziej szkoda mi męża ale jakoś to musi być)... Mój mały na ta babę mówił Pani nawet jak tam mieszkaliśmy więc dla niego zawsze była obca. A tan Pani to to że mnie obgadywała to pikuś (czasami nawet tak żebym słyszała głośno gadała przez telefon) pod koniec to nawet policję chciałam wzywać bo potrafiła specjalnie tak się drzeć żeby małego mi obudzić np. dziecko 2 dni miało gorączkę i rano sobie spało (godzina 7,30) a ona japę darła i jeszcze na próbę uciszenia bo dziecko spi odparowała że jest późno i już spać nie powinno. Albo tak mocno otworzyła drzwi do kotłowni że dziecko spadło na ziemię ze stopnia a ona zamiast go złapać to odskoczyła (bo by ją pewnie uderzył-widziałam to bo też byłam w kotłowni), a świetnie słyszała że dziecko chodzi pod drzwiami.

Mały dopiero teraz zasypia i ma z tym problem bo spał w dzień. Jutro musimy jechać odebrać tort (aż się boję jak on wyszedł) a w czwartek już będzie 2 latka jak ten czas szybko zleciał.

Zyraffka
jak tam Łukaszek z jedzeniem...u nas teraz jest super ale właśnie mi się przypomniała jak to było rok temu, jak mały jadł mało i tylko serki....a teraz je dużo ale nie do końca zdrowo-----tylko ja już wolę aby jadł to co lubi niż to co było rok temu jak prawie nic nie jadł....jego ulubione danie to spaghetti z sosem Bolognese Knorr z torebki (wiem że nie zdrowe) albo np. ryż z kurczakiem i niezdrowym sosem najlepiej pikantnym...za to nie cierpi zup i ziemniaków...z zup tylko rosół i pomidorową (ale to raczej kluski w sosie-minimum zupy i dużo klusek i dobrze przyprawione)

reklama
hej
u nas już trzeci dzień 40 stopni, biegunka i wymioty :-( Co jeszcze poza probiotykiem podajecie w takich wypadkach?
Mama robi dla Lili marchwiankę ale pewnie i tak jej nie zje :-(masakra

Do góry