Hej dziewczyny
wiem wiem, że się mało odzywam, biję się za to w klatę i żałuję okrutnie

zawsze postanawiam sobie poprawę, ale potem dzień mi zawsze jakoś szybko ucieka, i wieczorkiem zdążę tylko Was podczytać....
u nas wszystko dobrze, Julci wyrzyna się już górna jedynka, ale to ząbkowanie to przy tych dolnych jedynkach to pikuś, nic się nie skarży, wygląda jakby w ogóle jej to nie bolało, może czasem ciut zaswędzi. Czy jednak jest w tym prawda, że jak pierwsze ząbki wychodzą boleśnie, to następne już z górki
Pyscek trzymam kciuki MOCNO zaciśnięte, abyś w niedziele albo w poniedziałek zobaczyła dwie kreseczki :-)
Ael ciacho wygląda mniamusznie:-) aż mi się ślinotok włączył

a Wiktorek niezłe ma to limo pod oczkiem, niestety, ale u naszych dzieciaczków to dopiero początek dłuuugiego okresu guzów i siniaków

aaaa i nie odpisałaś mi kobito jaki rozmiar nosi Twój przystojniak i ile waży
Fifka nie myśl, że jesteś złą matką, wiem, że wyrzuty sumienia dopadają, ale czasem każda matka ma prawo do gorszego dnia, i poczucia bezsilności, kiedy nie wiadomo co maluszkowi dolega... chce się pomóc z całych sił, a nasze starania nie przynoszą żadnego skutku... współczuję Ci kochana tego wczorajszego dnia...
A zawieszka na smoczek super:-) ach, czasem mi szkoda, że moja Julcia smoka nie ciuma, takie niektóre ładne, i te zawieszki
sleep współczuję problemów brzuszkowych :/ to ciężka sprawa i wiele mam i dzieciaczków się niestety z tym boryka...
Natkusia już niedługo będziesz rodziła!!!

GRATULUJĘ
Neciuszka przegięcie z tym księdzem proboszczem, jak on mógł się tak zachować!

nic się nie przejmuj, niestety wiele księży jest tego typu
Atan spacerówka extra, a pasy nie są z tego co widzę drogie. My sami w pon zamówiliśmy sobie spacerówkę parasolkę, dla mnie ważne było to, żeby miała regulowany podnóżek, rozkładała się do pozycji leżącej i żeby miała w daszku okienko do podglądania dziecka, i taką tez zamówiliśmy
Sleep współczuję problemów brzuszkowych... niestety wiele mam i dzieciaczków się z tym boryka
Natkusia Ty już niebawem będziesz rodziła!

GRATULUJĘ!!!
Przepraszam, że nie do wszystkich się odniosę, ale pamięć mnie już czasem zawodzi na starość

Pochwalę się za to zdjęciami Julci
Zobacz załącznik 474266Zobacz załącznik 474264Zobacz załącznik 474265