reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia jajeczka przed pęknięciem powinny mieć koł 20mm (+/-) a endometrium masz niezłe bo norma to 8-14 :tak:

Nooooo to w takim razie trzeb kciuki trzymać!!

Magdalena u mnie to nie z powodu mleka... mały wcina co 3 godziny... U nas to chyba zęby mu tak dokuczają teraz...
A łańcuszek słabo trzyma ale mi był potrzebny głównie w chuście, zeby przy buzi mu nie wisał ten plastik...

Ostatnia edycja:
reklama
Lilly pisałam chyba.... Młody nosi 74-80 i czasem 86 jak jest zryta rozmiarówka. Waży wydaje mi się ok 9200.
Nabił mi się ostatnio, bandziocha ma dużego :-)
A Julcia cudna!

MILIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tak Fifeczko wiem, ze ok 20mm, ale ja dopiero tydzien na stymulacji jestem, mam jeszcze czas, zeby sie powiekszyly:tak: jak na moja chorobe to liczba jest calkiem niezla:-D teraz dostalam jeszcze dodatkowe zastrzyki (juz 3ecie:-() zeby wlasnie ladnie podrosly...

a co tam w ogole u was slychac moje drogie?? dzis bociany mi mowily, ze Pyscek mama ma zostac:-):tak:

Ael :*:*:*

Ach dziękuję dziewczyny za komplementy na temat Juli :-) mamuśka dumna :-p:tak:

Ael, a to przepraszam, jakoś musiało to umknąć mojej uwadze, to Wiktorek podobnych rozmiarów jak moja Julia, ona teraz 9300 waży i 80 nosi :)

Fifka
z tym smokiem to fakt... fajnie jak dziecko ciumka bo łatwiej jest mu zasnąć, ale często jest problem z oduczaniem... sama nie wiem co lepsze.... ja Julie też uczyłam ciumać smoka, i przez jakiś czas lubiła, ale maks miesiąc i potem odmówiła :p

Dziewczyny, ja STRASZNIE lubię oglądać zdjęcia naszych forumowych maluszków, i zawsze ogromnie się ciesze, jak któraś dodaje jakieś nowe fotki, ale niestety na tym ogromniastym wątku zaraz one gdzieś giną, i już się praktycznie do nich nie wraca... co byście powiedziały na nowy wątek z galerią naszych maluszków? byłby to wątek tylko ze zdjęciami, żeby zawsze można było zajrzeć i sobie wszystkie pooglądać :) oczywiście można by też wstawiać tutaj, ale przy okazji też tam, aby wszystkie były razem w jednym miejscu :) co Wy na to?
Miliaa ja niestety nie pomogę z tymi pęcherzykami, bo sama nic a nic nie wiem na ten temat... ale z całego serduszka życzę Ci, żeby wszytsko się udało, i żeby upragniona fasolka zamieszkałą w Twoim brzuszku :)

Lily z tym wątkiem ze zdjęciami to niby fajny pomysł ale ja ostatnio pisałam o sytuacji na innym forum na którym też sie udzielam... tam dziewczyna użyła zdjęć czyichś dzieci i wklejała je jako swoje... wymyślała sobie jakieś niestworzone historie i wklejała cudze zdjęcia... sprawa wyszła na jaw i dowiedziała się o tym mama tych dzieciaków... sprawa teraz jest w sądzie... :no: I właśnie po tym część dziewczyn pokasowała zdjęcia z forum i wkleja je albo w albumach w profilach - widzą to tylko "przyjaciele" albo tak jak ja z Lamiav w tym "Aguagu"...
Zresztą ogólnie jakoś wolałabym zeby zdjęcia Konrada jednak sie nie walały po internecie... później jego znajomi jak będzie nastolatkiem o gdzieś wygrzebią i będzie nie miło... dzieci potrafią być okrutne...

Milia Trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ależ mnie ten mecz nakręcił!!!! :-D Nie wiedziałam ze taką fanką footballu jestem :-)

dobra ael, był spalony no;P ale chociaż walczyli Żeby tak było z Grecją to by mój mąż w gdańsku naszych w ćwierć finale na stadionie dopingował!:angry:

fifka: smoczka mamy tego samego, może się skuszę na ten pasek bo też poszukuję;)

ael: don wiktorio blizny bojowe musi mieć - większy szacunek wzbudzi;)

Ostatnia edycja:
No spalony niestety był.... ale też już 5 minucie była prawie brama tylko bramkarz Rus miał ogromne szczęście bo piłka sama wpadla mu na nogę

A ja się pochwalę jaką ferajną dzisiaj się opiekowałam :-D
Zobacz załącznik 474302
słaba jakość bo z telefonu i ręka mi się ruszyła :-p :-p
Sama z nimi zostałam... :-p od lewej: Majka - moja chrześnica (bratanica), Bartuś i Kubuś - bratanek :-p
jak jedno zasnęło to drugim się zajmowałam i jak to drugie zasnęło to pierwsze się już obudziło!!! :-p sajgon!

Ostatnia edycja:
bdcc15c5db9632162d94774a1c3f2ebe.jpg

reklama
bryyyy :)

lilly cudowna twoja perełka :-) ja zdjęcia swojej Małgosi daję tutaj w galerii w profilu moim

ael ależ ma limko ;-) pewnie nie ostatnie

lamia fajnie się ułożyła marudka moja :-)

magdalena ależ gromadka fajna :-)

sleep
dzień dobryyy :p jak dietka :p

nie wiem co komu miałam korzystam na szybko póki Małgonia śpi

już wiem co miałam milaa trzymam kciuki za jajeczka &&&&&&&&&&

w galerii fotki jak z tatusiem wczoraj dyskutowała

od jutra w lidlu będą rzeczy dla maluszków :-)

Ostatnia edycja:
Do góry