reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

necia: trzeba było nie pytać;P tak serio to chyba źle stanęłam bo to przecież nie możliwe z dnia na dzień.
A co do teściowej, to po blisko trzech latach jest szansa/obawa że mamy się spotkać z rodzicami męża:szok: Nie wyobrażam sobie tego całkowicie.

miq: &&& za wizytę i donoś nam co i jak

milia: wszystko możliwe. Szefowa przyjaciółki chciała się starać o dziecko więc poszła pozbyć się spirali i dowiedzieć co ma robić. okazało się, że jest w 5 tygodniu. (Teraz pozbyć się spirali nie mogą bo 100% że poroni, a zostawić to duże ryzyko że coś się dziecku stanie- to tak dla miłośniczek spirali)

łał! przyszła w końcu wypłata męża! kurcze, powiem wam, że posiadanie na koncie dokładnie 1,48zł bawi tylko do momentu zauważenia że zostały ci 4 papmersy;P

Ostatnia edycja:
reklama
kwiatuszeq...tak kochana mozna z endo zajsc w ciaze, bo jezeli jej stopien jest I lub II to raczej nie ma wiekszych problemow, tylko ja mam stopien IV i zrosty w jajowodach...stad moje IVF, to nie bylo "widzimisie"...
powiedz co tam u was ? jak starania?
ja wiem kochana
u nas starania pomalutku m juz zaczeł 3 miesiac kuracji w lipcu kontrola nasienia

sleep będę donosiła, ale wizyta dopiero wieczorkiem, co do konta to faktycznie, mąż się ostatnio przejął jak rozeszły się pieniądze z wózka na łazienkę i powiedział, że pampersy trzeba zacząć kupować, bo przecież to już nie długo a my nic nie mamy i panika, a ja tylko powiedziałam, że mówiłam, że tak będzie, a śmiał się ze mnie, że tak szybko chciałam wszystko kupować, dobrze, że łóżeczko już stoi he he

Meldunek :-)

Pyscek jejq ale czekam na wieści :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :*

Sleepy mnie ochrzaniasz a sama nie odp na moje posty :-p niedobra Ty ;-)

Lilly Julia już taka duża? :szok: Śliczna pannica.. Buziak od cioci :*

Milia ja się przyznaje, że czasami Cię podczytuję :zawstydzona/y: trzymam strasznie mocno &&&&&&&&&&& za Ciebie! :*

Neciuszka zdjęcia są boskie! Ty to masz małą modelkę w domu :tak: i które foto dajesz na zaproszenia?

Ael gratuluję bratanka! :-)

Miq &&&&&&&&&& za wizytę!

Fifka co Ty tak mało aktywna z rana?

Ale mi się wczorajszy mecz podobał :tak: już czekam na sobotni z Czechami hihi :-)

kwiatuszeq...ty wiesz :* bedzie OK!

sleepy...no to niezle jaja...ja tam nigdy bym sobie spirali nie wlozyla, mnie nawet wkladanie globulek doprowadza do szalu...a teraz jeszcze robie jakies irygacje to juz w ogole dla mnie masakra...:-D

Natkusia..a gdzie ty mnie tak podczytujesz kochana? :laugh2: szpiegu ty:-D a jak Michas sie miewa?

już tradycyjnie wklejam brzucha bez pytania;-) a drugie takie śmieszne, tak naprawdę to jak stoję prosto to już od dawna nic nie widać, musiałam się wychylić, żeby stópki zobaczyć he he

netka jaki Małgosia nosi rozmiar? w tej koszuleczce się taka duża wydaje, śliczniutka jest

Załączniki

• 25 tc.jpg
    25 tc.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_0096.jpg
    DSC_0096.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 38
milaa czyli grzebanie tu i ówdzie na porządku dziennym ;) hihi :-) a to uśmiech od Małgosi która leży mi na kolanach wszystko ją bawi ;) i wzdycha bo ciężki żywot ma dziewczyna ;)

miq cmoczek w brzuszek :) ja wkońcu zaczynam coś widzieć spoglądając w dół :-D

Ostatnia edycja:
Netka ładne zdjęcia wybraliście ;-) zaproszenia będą cudne

Milia :zawstydzona/y: .. bo rzadko u nas bywasz to jestem zmuszona Cię szpiegować :-p cieszę się, że wszystko idzie do przodu :* a Michał, cwaniaczek buszuje w brzuchu że zaraz mi skóra pęknie :dry: a tak to dobrze, odliczamy czas do godziny 0 ;-)

Miq brzusio już duuży.. ja patrzę na Twój suwaczek a Ty już kończysz 25t :szok: ale ten czas leci

reklama
Necia fajnie ze piszesz! Na pewno jutro się przejedziemy i pooglądamy co tam nowego jest :tak:
A zdjęcie mi się najbardziej podoba to czarno białe z bliska robione :-)

Atan ja mam tak samo, dlatego małego nie zostawiam... czasem tylko kiedy naprawdę muszę, ale zaraz szybko do niego wracam... podziwiam kobiety które zostawiają dziecko nawet na noc i gdzieś wychodzą... ja bym nie potrafiła na razie :no:

Sleepy coś o tym wiem... mój M wczoraj wypłate dostał! Na szczęście... :-p

Natkusia aj... nie zawsze muszę się zawszeudzielać, ale miło ze zauważyłaś! :*

Mi też się podobał!! Byłam pod wrażeniem jak super nasi zagrali! Jak chcą to potrafią!

Miq buzi w brzuszek!! No no! Pięknie już cię "wywaliło"! Ślicznie w ciąży chodzisz! :tak:

A my wróciliśmy z badania słuchu :tak: - dzisiaj na 10 mieliśmy. - Czy ja już mówiłam jak bardzo służby zdrowia nie cierpię?? No więc na tym badaniu dziecko ma spać.... a weź i go uśpij w szpitalu gdzie jest gwarno i tyle ciekawych rzeczy do oglądania :no: przetrzymałam go rano, zeby chciał spać... jak przyjechaliśmy na miejsce zaplątałam go w chustę i zasnął. - ZWYCIĘSTWO! Ale zanim ja znalazłam ten pokój 1317.... to minęło z 20 min i mały się obudził.... :dry: no więc bujanie... i chodzę i chodzę a ten w końcu zaczął sie denerwować i płakać... dałam mu cyca i lekarka widząc ze jest taki spokojny zbadała mu jedno ucho... ale drugiego już nie dał bo był wisk... :crazy: później znowu chodzenie i usypianie... UDAŁO SIĘ! Ale jak wsadziła mu coś do ucha to się obudził z płaczem... no co? Durna baba będzie mu coś pchała do ucha jak on chce spać... znowu bujanie... zasnął... i znowu płacz jak poczuł coś w uchu... :baffled: No ale w końcu się udało! Wyniki prawidłowe! Dostaliśmy certyfikat że mały na dobry słuch i wróciliśmy do domu... teraz mały śpi bo biedny się wymęczył...

Do góry