sleepyhead9996
Fanka BB :)
jeszcze trochę a sobie wąsy dokleję i będę własnego, zaginionego przed laty, brata udawać. a to żeby wierzący był, a to praktykujący, ślub żeby miał kościelny i żeby jeszcze kochones były. Taki kandydat nie istnieje!
nec: ja wczoraj odkryłam, że w dziurze wentylacyjnej w garażu u mnie zrobiły sobie gniazdo jakieś fajne malutkie ptaszki. Nie wiem co to za cudaki ale są śliczne! mają czarne łebki, tak jakby twarz;P, brązowy czy pomarańczowy brzuszek a reszta szara. Śliczne!!
nec: ja wczoraj odkryłam, że w dziurze wentylacyjnej w garażu u mnie zrobiły sobie gniazdo jakieś fajne malutkie ptaszki. Nie wiem co to za cudaki ale są śliczne! mają czarne łebki, tak jakby twarz;P, brązowy czy pomarańczowy brzuszek a reszta szara. Śliczne!!
więc nastałam się tyle godzin aby zostawić cv i wpisać się na listę .... wróciłam do domu i zrobiłam test bo dziś temp 36,7 a tu grubaśna I krecha
mam dziś totalny brak chęci do życia ... jeszcze teściowa mnie wqrwiła ;/
- no ale etat to etat)... ale jakoś udało się znaleźć i teraz pracuję tu przeszło 1,5 roku... Tak więc głowa do góry i trzymam kciuki, abyś szybko ją znalazła, bo doskonale rozumiem co czujesz.... ;-)