reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam wrocilismy ze sklepu i wizyty u mojej mamy i spacerku ;-) dzionek fajny dzis ;-) szkoda ze pogoda sie zepsuła..

pyscek wiesz ze testy z porannego moczu bardziej sa wiarygodne !!&&&&&&&&&& co do pracy to wspołczuje... <głaszcze>

ncia fajne zaproszenia ja bym wybrala to zdjecie w sepii co masz jak patrzy lekko w ggore ;-)taka zamyslona ;-)

kupilismy jedzenie jednego pajaca za 15 takiego jak miala od babci rozmiar 56 to teraz 68 ;-) ja koszulke zwykla na naramkach i poszlo 250zl.. a nie kupowalismy pampersow... boze jak wszystko drozeje.. zlozylismy u babci lozeczko to za 20zl babcia niechciala pieniedzy powiedziala ze niechce...ale wole jednak kupic srobki bo lekko zniszczone to lozeczko nawet jak sie pomaluje od nowa to drewno w 2 miejscach popekalo... wiec kupimy pozniej srobki i tatus farbe i odmalujemy ;-)

miq sliczny brzusio i skarpetki ;-)

fifka super z e sluch super ;-) uu wspolczuje plecsniawek...mam nadzieje ze szybko zejda&&!!

Ostatnia edycja:
Aj ja czekam i czekam aż Amalfi sam sie pochwali ale chyba nie mam wyboru.... MAMY KOLEJNĄ ZACIĄŻONĄ!!! Magda!! Twórz wierszyk!!

Martocha ja fluidków nie wyślę ale kciuki trzymam!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Atan oj nic nie mów... my też musimy zrobić większe zakupy ale na sama myśl o tym słabo mi się robi.... :no:

Martuś ja jeszcze mogę więc łap od Michasia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a ja oczywiście trzymam &&&&&&&&&&&&&! :-)

Amalfi gratulacje! :-) ale żeś się ukrywała.. ale dziewczyny wyczuły hehe

Fifka Ty to masz przeboje z naszą służbą zdrowia.. :dry: dobrze, że badania wyszły ok

Pyscek może taki dzień.. i Ty nie testuj, tym bardziej o takiej godzinie Głupolku! Poczekaj kilka dni i test z rana! :tak: co do pracy to doopa.. trzymam &&&&& żebyś szybko znalazła! Ja będę szukać od września i też ciężko to widzę :sorry:

martoszka: trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
powodzenia kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja co zrobiłam, odgrzewałam sobie pyszną zupkę szczawiową - uwielbiam ją, i nalałam sobie do talerza, poszłam do małej i zapomniałam wyłączyć, siedzie w d.pokoju i słysze że cos jakby ni syczy ni co, myslałam ze to ten zasrany cieknący kran kapie, i siedzę dalej, ale coś mnie w końcu tknęło i idę do kuchni a tam co? juz po zupie zostało samo pire z warzy bo woda sie juz wygotowała jeszcze chwila i było by po garku i wielki smród :crazy: no i mąż nie ma zupki - dobrze ze ja sie załapałam , była taka dobra :-)

reklama
Do góry