reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
slyp: ty to jesteś wredna baba, gdzież tak szybko chudnąć poczekaj na nas :-D ja stoje w miejscu ale od dzisiaj dieta , ćwiczenia i rygor .
miq: sliczne skarpetki, ja mam parę par i używam bo moja Adka ma ciągle zimne stópki
Brzuszek całuśny - cmok
milia: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za jajeczka i obyś szybko cieszyła sie dobrą nowiną

pyscek: tule do moich małych i miekkich i lekko zwisających cysiów,
kolorowych snów, może ci humor poprawią i wyśnią małaą fasolkę

fifka: fajnie że ze słuchem \konradka wszystko w porządku,
atan: ja dzisiaj mała na 2,5 godz zostawiłam z moim tatem i siostrą to dzwoniłam co pół godziny, a jakwróciłam to myslałam ze zacałuję małą. Trzeba sie zacząć przyzwyczajać do zostawiania dziecka ale to jeste trudne
neciuszka: Małgonia sliczna i nie wiem któro zdjęcie bym wybrała bo wszystkie słodkie

Ja juz po lekarzu , zajrzał ,zbadał i że wszystko oki powiedział, stwierdziła że chyba mi @ idzie :crazy: myslłam ze jeszcze z mieśąc będę miała spokój

zaraz wstawie fotkę do albumu z swojej nowej fryzurki :-p

Ostatnia edycja:
Pyscku oj nie ma co się zadręczać... mi dwa tygodnie po terminie @ wyszła bladziutka, prawie nie widoczna kreska a w mojej pierwszej ciąży testy w ogól mi nie wychodziły... Ja tam mocno w ciebie wierzę!!

I trzymam kciuki za pracę bo wiem ze teraz z tym ciężko jak cholera... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lam ty i tak długo @ nie masz jak na mamę która dokarmia butlą małą :tak: Ja karmiąc tylko cycem dostałam @ równo 3 miesiące po porodzie...
Muszę ci powiedzieć ze w nowej fryzurze odmłodniałaś!!! :-D Teraz to Ada ma mamusie nastolatkę :-)

Mój mały źle się czuję... ma chrypkę straszną i w buzi dostał chyba pleśniawek... bo ma jakieś białe plamki na języku... od wczoraj smaruję Aftinem i na razie chyba jest lepiej.... eh... jakaś ostatnio zmęczona jestem...

fifka: dziekuję *):-)
a skąd ta chrupka, przeziębił się ? po aftinie plesniawki szybko schodza, tylko trzeba dobrze pędzlować

kurde mam masę sprzątania a nie chce mi sie weźcie mnie zmobilizujcie do roboty :confused:

Ostatnia edycja:
No mój teraz jest na etapie wkładania wszystkiego bo buzi bo go dziąsła bolą... i chyba coś brudnego do buzi wziął :no: Ale nie wygląda to źle i nie wygląda jakby go to bolało...

A chrypkę to pewnie dostał od ostatniego wydzierania się :dry: wtedy co pisałam ze miałam go dość.... teraz się troszkę martwię czy to tylko chrypka od krzyków czy coś z gardełkiem się dzieje... chyba do lekarz sie trzeba będzie przejechać...

Lam
a ty mnie weż zmobilizuj... bo ja mam to samo... :zawstydzona/y:

no nie ledwo wyciągnęłam mate do cwiczen, właczyłam flmik i mała sie rozbeczała, nie chce miac mamy laski:-) nakarmie ja uspie i od nowa spróbuje . teraz jej herbatkę daje, zobaczymy ile wypije

Dzień dobry! \
Bartek zrobił się taki ciekawski, że szkoda gadć!! Przez ostatni tydzień rozwinął się w takim tempie, że nie nadążam za nim!!! Pięknie nauczył się łapać zamiast w całą rękę to w dwa paluszki (kciuk o wskazujący) i w ten sposób próbuje wszystko złapać!! Do buzi też wkłada wszystko co popadnie: telefony, piloty! Nawet laptopa jak jest w pobliżu :szok: nawet teraz naciskA mi na klawiaturę :-p

Miq śliczny brzusio!! :*

Sleep o Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja od 3 dni na diecie ciężkiej i ani grama dólł :szok:
O kasie nawet nie gadaj bo ja mam 800zł na następne dwa tygodnie (do mojej wypłąty) dziś wydałam 150 w sklepie bo musiałam kupić sobie buty na to zakichane wesele no i wypłaciłam 400zł żeby wsadzić do koperty i kupić jakieś kwiaty.... :baffled::baffled: nie myślę naweyt o tym ile zostało :baffled:

a buciki się pochwalę kupiłam te pierwszev od lewej:
Zobacz załącznik 474436

magdalena: fajne buciki, no ja czekam na kasę z ZUS-u bo bida :-)

no mała przysnęła to ja robię 2gie podejście do ćwiczeń, może sie uda ;-)

reklama
Do góry