sleepyhead9996
Fanka BB :)
necia: ty potworze, jak możesz pytać;P wiesz.. teraz czas meczy.. to pizza, to piwko.. z moją dietą bywa różnie.. raz jest gorzej, a raz.. jeszcze gorzej;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez to robie ale m nie je bo twierdzi ze dla niego to nie obiadMiq tu przepisu nie trzeba proste jak cepugotuj makaron ( jaki chcesz - ja biore świderki) potem w innym naczyniu zmiksuj truskawki dodaj śmietany wymieszaj (można posłodzić ale nie koniecznie) w misce wrzuć kluchy i polej tą paćką
wymieszaj i smacznego
![]()
mila miło ze wpadłas dla pocieszenia ci powiem ze dziewczyna z wteranek zaszła z endometrioza naturalnie a na ivf dawali jej 15%otoz moje kochane!!!
mam 11 jajeczek wyhodowanych w granicach 10,11mm. jeden jest tylko 8mm i nie wiadomo czy dorosnie...endometrium 11,5...tez nie wiem czy to dobrze, no ale ma jeszcze czas, zeby podrosnac
jestem blizej niz dalej![]()
![]()
powiedzcie mi cos na temat tych moich jajek, sa ok?i na temat mojego endometrium...??? bo ja sie nie znam![]()
no i jeszcze dr powiedzial mi, ze mam strasznie pokrzywiona macice, tzn na usg widzialam, ze moja macica wyglada jak kreta droga...nie jest to normalne...no ale wierze, ze jakos lekarze sobie poradza z wprowadzeniem tam maluszka
edit: w czwartek nast wizyta i moze w poniedzialek juz punkcja a poooooteeeem dlugie oczekiwanie na TEST
sleep osz ja wrednahaha ja trwam nadal w postanowieniu
małż schudł 3 kg a ja 2 :-)
atan nie wiem ja owszem myślę o mojej perełce ale jakoś nie mam wielkiego problemu żeby ją z babcią zostawić na godzinę czy dwie
kobietki robiłam Małgoni fotki do zaproszeń macie w galerii mojej :-)
ja tez to robie ale m nie je bo twierdzi ze dla niego to nie obiad