lamiav
Fanka BB :)
moja też już zasypia, odkąd odkryła smoczka to można ją z nim położyć i po chwili zasypia, chyba że ma jakiegoś fisia to wtedy ciągnie tego smoka on jej wypada, Ada wtedy szaleje, kręci głową, szuka go jak szalona, macha rączkami, to mnie tak deneruje ze zabieram jej smaoczka i nosze na rekach,
choć każdy mi mówi "nie nos bo potem nie będziesz mogła nic zrobic "
magda: lody mniam mniam, :-) ja jem paluszki
fifka: no własnie w złości człowiek robi rózne rzeczy ale zawsze nie te co trzeba, zapewne będziesz miała jeszcze mnóstwo sytuacj gdzie mimo że nie chcesz to Konradek doprowadzi cie do szału, ale dasz rade bo to tówj ukochany synio
neciuszka: no jaka śpiąca żabka z Małgosi ;-)
ael: ależ Wiktor ma piekne oczyska :-)
choć każdy mi mówi "nie nos bo potem nie będziesz mogła nic zrobic "magda: lody mniam mniam, :-) ja jem paluszki

fifka: no własnie w złości człowiek robi rózne rzeczy ale zawsze nie te co trzeba, zapewne będziesz miała jeszcze mnóstwo sytuacj gdzie mimo że nie chcesz to Konradek doprowadzi cie do szału, ale dasz rade bo to tówj ukochany synio
neciuszka: no jaka śpiąca żabka z Małgosi ;-)
ael: ależ Wiktor ma piekne oczyska :-)
Ostatnia edycja:
zawsze postanawiam sobie poprawę, ale potem dzień mi zawsze jakoś szybko ucieka, i wieczorkiem zdążę tylko Was podczytać....
a Wiktorek niezłe ma to limo pod oczkiem, niestety, ale u naszych dzieciaczków to dopiero początek dłuuugiego okresu guzów i siniaków
GRATULUJĘ
nic się nie przejmuj, niestety wiele księży jest tego typu