reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ana, też myślałam, że drugie będzie spokojniejsze, a tu się zapowiada, że Marta będzie "gorsza"

maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Mamajuli- znalazłam:
Aleksandr Kierżakow – Wikipedia, wolna encyklopedia
Aleksandr Kierżakow – Wikipedia, wolna encyklopedia
agrafka80
Fanka BB :)
polaa no ja znam samych fajnych i dość spokojnych Wojtków w różnym wieku, wiec moze coś w tym jestagrafka no to super, ze z Wojtusia taki AniołekA może Wojtki tak mają?!
.
Już mowiłam, ze Ala to się darła niemal odkąd główka jej wyszła podczas porodu, i potem cały czas na korytarzu. Wojtuś zapłakała jak mi go położyli na brzuchu, a potem sobie leżał u pediatry na stoliku i się "rozglądał". Pojechał na badanie cukru i tyle go słyszałam
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Heheheh, dobre..

gosiulek73
mama K&K&A
Ojej jaka kruszynka spokojniutka z Wojtusia.
Na mnie mówili w podstawówce Wojtek ze względu na nazwisko.;-)
Na mnie mówili w podstawówce Wojtek ze względu na nazwisko.;-)
reklama
wow, co za emocje! sorki,ze o meczu na dzien dobry,ale sie wciagnelam 
a co to za historia,o ktorej mowia,ze blaszczykowski byl swiadkiem, jak jego ojciec zamordowal jego mame????? :-
szok:
a jackowski sie pomylil, bo przewidywal wygrana rosji, chyba 2:1 albo 3:1 , nie pamietam juz
czytalam was jednym okiem, a drugie na tv i nie pamietam ,co mialam wam napisac
jutro sie ogarne :-)
aaaa, wiem, Pola, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz jutro Wojtus bedzie z Toba!
a niespodzianka ekstra

a co to za historia,o ktorej mowia,ze blaszczykowski byl swiadkiem, jak jego ojciec zamordowal jego mame????? :-
a jackowski sie pomylil, bo przewidywal wygrana rosji, chyba 2:1 albo 3:1 , nie pamietam juz
czytalam was jednym okiem, a drugie na tv i nie pamietam ,co mialam wam napisac

aaaa, wiem, Pola, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz jutro Wojtus bedzie z Toba!