reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc a bardzo dobrze;-)Moje dziecię po wielkich bojach zasnęło.W dzień nie spał wcale,myślałam że padnie wieczorem,ale gdzie tam!Pieron jeden tak szalał w łóżeczku,że musiałam się poduszką znowu zasłaniać,żeby nie widział jak się śmieję:-DPotem mnie wnerwił,bo juz za długo to jego usypianie trwało więc sobie poszłam,a on na złość wszystko mi powywalał z szuflady komody,która stoi obok jego łóżeczka,potem próbował jeszcze zerwać baldachim i zedrzeć prześcieradło,ale że na gumce jest to było mu trochę ciężko i się zmachał.w końcu padł i wreszcie trochę czasu dla siebie.:tak:Miałam robić pazury u nóg,ale się zasiedziałam przy kompie i chyba dupa będzie jutro z japonek,będzie trzeba znowu wpić się w baleriny;-)A dzionek ogólnie spoko.Mąż mnie trochę wkurwi...,no ale co zrobić.Przecież wiadomo,że i tak go trochę lubię;-):tak:więc już wybaczone

ragna, no właśnie mnie to martwi, gdyby to ode mnie zależało to postawiłabym na portugalie jakoś życze im żeby wyszli z grupy i nie ze względu na Ronaldo ;-) ale mąż się uparł że Holandia wygra bo jest lepsza a dwa pierwsze mecze to wypadek przy pracy :dry: nic do Holendrów nie mam ale jakos do mnie nie przemawiają :happy:

kania, doczytałam że u was jakieś choróbsko :-( ty czy niunia ? oczywiście zdrówka życze dużo dużo !!!

dawidowe,
i twoja Laurka znowu się rozłożyła ??? Prześlij jej życzenia szybkiego powrotu do zdrowia, wkońcu niedługo wakacje ;-) a ty cały miesiąc masz wolne czy zapisałaś ją do żłobka dyżurującego ?

a właśnie kania a jak u was z przerwą wakacyjną w żłobku ?

Mnie to myśl o urlopie ostatnio przy życiu trzyma ;-):-p

makuc
, eric bana to hulk :-)

dawidowe
, new kids ooo tak, miałam ich plakaty w całym pokoju porozwieszane i kochałam jordana czy jakoś tak :rofl2:

Makuc, wiesz, ja mam niestandardowy gust:p Wśród, w mojej opinii, przystojniaków, znajdowali się m.in. Sven Hannavald czy Janne Ahonen (faza fascynacji skokami). A Eric Bana jest dla mnie super. No i Ralph Fiennes ma coś w sobie... No ale jak mówię, mój gust raczej jest, hmmm, trochę inny :p

Czarodziejka bo ja szybkozasypia ale czasem ma takie dni że nie chce i do 22 i to też w ciagu dnia nie śpi. Ciekawe kto im daje tyle siły

CZARODZIEJKA najważniejsze, że trochę lubisz i że już wybaczone ;-)a opis zasypiania (a raczej usypiania Krzysia) wymiata :rofl2: ja na Twoim miejscu na 100% leżałabym i płakała ze śmiechu, bo takie szalejące małe "Szarańcze" są przekomiczne i zarazem niebywale rozczulające :-):-):-)

Makuc np.w Justinie Timberlaku hahaha:-)
Dawidowe te klimaty też są mi bliskie.
Roxi Oliwię coś dopadło a co do żłobka to w lipcu idzie do tego, co będzie pełnił dyżur a w sierpniu do swojego. O urlopie nie myślę bo chwilo na brak funduszy na cel narzekam.

Ostatnia edycja:
reklama
Roxi biore cały miesiac wolny bo nie chce jej dawac do dyżurnego. Tak wiec trzymam się że zostały 2 tygodnie. A jutro wioze Laure do mamy. Jak bedzie ok to we wtorek idzie do żłobka.
A wy dajecie do dyżurnego?

Do góry