niezapominajka123
Fanka BB :)
Niezapominajka ja wybralam sie w takim przypadku ma ip i islyszalam, ze nic mi zaproponowac nie moga bo do 7 dni po tp to lekarz prowadzacy kontroluje pacjentke, a jesli ma urlop-jak moj, to wyznacza zastepce. Ktg robia na ip u nas zawsze. Moze powiedz ze ruchow nie czujesz wyraznie? Kazali przyjsc 7dni po terminie znowu i tyle...
Niezapominajka - ja bym w dniu porodu zgłosiła się na IP, powiedziała, że Twoja pani doktor WŁAŚNIE poszła na urlop, i że dziś jest Twój termin porodu, że prosisz o KTG, że nie masz skierowania, bo własnie pani doktor nie miała Ci jak wystawić, i co Ty masz dalej zrobić.
Ja mam tak, że za tydzień mam się stawić na KTG w szpitalu, gdzie chcę rodzić, bez skierowania.
No poprostu chciałabym być spokojna, że u maluszka wszystko dobrze. Położna powiedziała, że u Nas na IP nie robią KTG, bo sprzęt jest na oddziale, więc muszą przyjąc na oddział...Z drugiej strony nie chcę bez sensu leżeć w szpitalu. Naprawdę mam mętlik- bliscy każą mi iść na IP i się nie zastanawiać, ja natomiast wiem jakie reakcje u nas na IP mają..a jeszcze jak bez skierowania pójdę...brak słów. To jest naprawdę chore, zeby na sam koniec ciąży zostać bez zadnej pomocy i zero możliwości, żeby się czegokolwiek dowiedzieć ehBiedna. Ja tak mam ze skoncze siku a tu dalej mam parcie na sikanie :/