angun wczoraj tez mialam ochote wyjsc z domu, bo jeszcze z mezem sie poklucilam - mam wrazenie ze czasem w ogole nie rozumie mojego zmeczenia. Skonczylo sie na płaczu przed snem i zarzucilam fochem jak dzieciaki zasnely w koncu. Najgorzej jest jak facet zamiast pomoc to dolewa oliwy do ognia 0.o
martus.ja jak pisalam wczesniej po zmianie pieluch lepiej to wyglada. nie pachwinki, tylko plecki, bioderki i brzuszek
Mniej czerwonych krostek. dzis mam jeszcze pieluche wielorazowa z Canpola wiec zobaczymy dalej co bedzie.
katerinka Kuba jak jest bez pieluchy chyba sika czesciej niz w niej
Polozylam go na 10 min bez pieluchy i juz 3 kaluże ścieralam, a jak jest z pielucha to z pol godziny ma sucha 
martus.ja jak pisalam wczesniej po zmianie pieluch lepiej to wyglada. nie pachwinki, tylko plecki, bioderki i brzuszek
katerinka Kuba jak jest bez pieluchy chyba sika czesciej niz w niej
:-)
Liwia ucina sobie 3 drzemkę gdzie zawsze ma 2 drzemki no ale się nie dziwę że drzemkę 3 sobie szczeliła gdyż 2 drzemki miała tylko po 30min, gdzie potrafi pospać od 1,5-2godz,

Dziś kupiliśmy duży basen mąż u teściów na podwórku wody nalał i w sobotę będziemy się moczyć ja między czasie jak mała spała ogródek sobie opieliłam więc mam spokój na jakiś czas ;-) Cały tydzień nas nie było ciągle w domu a teraz jak mała śpi (od 15)to ogarnełam 2 pokoje i kuchnię jeszcze łazienka mi została ale już mi się nie chce...
no to JUŻ MAMY TRZECIEGO ZĘBISZCZA :-) :-) :-) tak jak poprzednio, bez gorączki, szczególnych histerii itp była dzisiaj bardzo zajmująca ale nie spodziewałam się że to dziś