reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Ostatnia edycja:
reklama
moja sie budzi c o 2-3 godziny ale nie daje jej od razu butli he;p a co do polykania powietrza to jak sie karmi butla to wazne aby smoczek byl ciagle pełny wtedy tez powietrza za wiele nie nałyka

Hejka:)
Fiore ja ma to samo:tak: Dzis Ali zrobił taki numer ze poszedl spac o 20:30 lub 21:30 (nie jestem pewna:zawstydzona/y: bo nie spojrzałam na zegarek) i spał : UWAGA do 9:20 a jadl ostatni raz o 20!!!!!!!!!!:eek: No w szoku byłam.!
Zawsze je ok 19/20 i budzi sie ok 5/6/max 7 a tu taki psikus! Na cwile obecną byl to pierwszy raz...wiec poczekam. Ogólnie ALi je 5 razy na dobe,ale za to troszke wiecej mu leje i ilościowo jesli chodzi o ml to sie zgadza:tak: Pediatra mi powiedziala ze istotne aby dzidzia dobrze przybierla, a jak raz zje wiecej lub mniej to nie ma problemu i staram sie tego trzymac:tak:

Elipaw &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro:*
Gratulacje dla Pani magister:) Pięknie Mysiochomis:*

Ostatnia edycja:
moja sie budzi c o 2-3 godziny ale nie daje jej od razu butli he;p a co do polykania powietrza to jak sie karmi butla to wazne aby smoczek byl ciagle pełny wtedy tez powietrza za wiele nie nałyka

To tez. I u nas znaczenie ma marka butli. Najlepsze są Lovi. Nie łyka praktycznie wcale powietrza. Natomiast przy Nuku, pomimo, że smoczek był pełny łykał gdzieś bokami (do doopy są te smoczki przy butelkach po prostu) i kolki były. Skończyły się kiedy zmieniłam pozycję karmienia :)

Elipaw - dasz radę!!!!!! Trzymam mocno &&&, pomyśl - Ty się jutro bronisz, a niektórzy jeszcze piszą hehe :D

Elipaw- dasz radę, zaciśnięte kciuki to tylko formalność ;-)

She- współczuję- ja już nawet ziemniaki ze skwarkami zaliczyłam i Małej nic nie było. Biała kapusta też nie robi na niej wrażenia. Mam nadzieję, że i u ciebie problemy brzuszkowe wreszcie miną i będziesz znowu "wszystkożerna" :-D

My wróciłyśmy godzinę temu ze spaceru bo Ula marudziła i płakała a mi cycki marzły na wietrze :-D Włożyłam ją na moment do bujaczka żeby z toalety skorzystać- wracam a ona śpi w najlepsze więc biorę się za jakieś prace domowe to na jutro będę miała mniej.

To tez. I u nas znaczenie ma marka butli. Najlepsze są Lovi. Nie łyka praktycznie wcale powietrza. Natomiast przy Nuku, pomimo, że smoczek był pełny łykał gdzieś bokami (do doopy są te smoczki przy butelkach po prostu) i kolki były. Skończyły się kiedy zmieniłam pozycję karmienia :)

Elipaw - dasz radę!!!!!! Trzymam mocno &&&, pomyśl - Ty się jutro bronisz, a niektórzy jeszcze piszą hehe :D
Anik u nas Nuk tez sie nie sprawdza:no: Strasznie łyka powietrze:sorry: Ogolnie używam Aventu i dla mnie te butelki sa najlepsze:tak: Na picie ma 1 a na mleczko większą:tak: Ale mysle tez ze dzieciaczki z czasem łapią o co chodzi i jest duzo lepioej :tak: no i sa tez starsze;-)
Hej Katasza:-)

Suzi - w Nuka zaopatrzyłam się tylko dlatego, że byłam przekonana, że uda się karmić piersią :cool: no ale :no: mały potrafił z nich pić z takim śmiesznym "hiuuup", masakra - a potem darcie. Już wiem, czemu te butelki są najtańsze :rofl2:

My czekamy na bujaczek, mam nadzieję, że dzisiaj dotrze :-D

reklama
A mój akceptuje wszystkie, jemu jest normalnie bez różnicy :eek: podobnie jest ze smoczkami, miał Nuka i Canpol babies 2 rodzaje i ciamkał wszystkie :eek::eek: ekonomiczny egzemplarz normalnie :eek::eek:

btw - wrzepiłam gdzieś jeden smoczek, zginął w czeluściach pokoju i za nic w świecie nie mogę go znaleźć :eek::confused2:

Do góry