reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej kochane, przepraszam za moja nieobecność ... jakos tak nie mam weny czasu, dziś bylam na kontroli w Poznaniu - zostało 0,25 dioptrii wiec gites. Wszystkie sklepy co chciałam zajechać były pozamykane :/ szlag by to ... na dodatek mam katar i lamie mnie w kościach, glowa pęka a jutro wyprawiam urodziny i imieniny - nie wiem czy dam rade placka upiec masakra wszystko przez ta pogode ;( Jejku ....
u mnie też już nie pada słonko świeci ale wieje że hoho ...
Marzenka oby ci sie udało wolny weekend zalatwić :) no i byle pogoda dopisala
idę się położyć chyba bo mi glowa pęka ;(

reklama
madziarena - trzymaj się i nie daj chorobię :*

My wróciliśmy do domku, dokarmić, przewinąć małego, wykąpać i ogarnąć siebie i do dziadka na imieniny. Zobaczymy jak szkrab zniesie bycie w centrum uwagi takiej ilości osób... najwyżej się zmyjemy wcześniej.

no hej dzisiaj.

ja wlasnie wrocilam z gorzowa, pojechalam na jakies zakupy, bo nic nie bylo w lodówce. ni i chcialam Hesi cos kupic, skoro takie przeceny, ale na nic się nie zdecydowałam. chcialam cos na jesien, i jakies kaloszki... ale nic nie wybrałam. jedynie taką piaskownicę, lub basenik w kształce muszelki, to bedzie miala gdzie szalec jak jej kulki wsypię. przeceniona z 62zł chyba na 19,99. wogole wydalam kupe kasy, ale kupilam tez pieluchy i mleczko dla małej. no a potem pojechalismy na staszica do lumpa i tez się obkupiłam. dresy sobie kupiłam za 3,20, a Heśkowi 2 piżamki za grosze, chyba 70gr, koszulki dwie. no szał ciał dzisiaj. ale bylo tyle ludzi, i tak gorąco w srodku, ze nie mialam siły czekać. aha i dzinsy rurki, odlotowe. tylko mierzylam pod brzuchem hahah, ale na "po porodzie" bedą ekstra ;)

future to sie oblowilas dzisiaj;-):-D a ja dawno nie bylam jakos nie po drodze wiecznie
niby jest 20stop ale zimno mi jakos, w domu tak zimno sie zrobilo przez te pootwierane okna:errr::oo:

future to poszalas dzis :-):-) fajne takie tanie zakupki :tak:

Mlody wyszedl na dwor bo kolega po niego przyszedl :tak: bo przeciez juz sie nudzil i gapil sie tylko w tv na bajki ech..
M wrocil i chyba chory bo poszedl spac wrr...goraczke ma ciekawe skad to sie wzielo tak raptownie :baffled:
wkurza mnie to bo jak bym miala 3 dziecko w domu :-D

Kawe wypilam i sie nudze :rofl2:

reklama
Witam wieczorową porą :)
Dzieciaki pokąpane już bajeczki oglądają:)
Mięliśmy dziś znajomych na kawce, wcześniej jechaliśmy na zakupy żeby na weekend już było coś w lodówce...m jutro służba więc sama jutro z dziećmi. Czekam jak dzieci pójdą spać i otworzę sobie piwko, mam smaka dzisiaj i chipsorki do tego:-p no i może coś w tv poleci. Kurde przez te wakacje same powtórki i nie ma zbytnio co oglądać:/
madziarena zdrowiej szybko bo lada dzień znów ma być ciepełko:)
owca oby m szybko wyzdrowial no i żeby anginy nie miał bo to zaraźliwe dziadostwo:baffled: a jak tam grzybki na nk, grasz??? widzę twój pogrywa:) ja dziś na 50 poziom przeszłam, wciągnęła mnie ta gra jak nie wiem:-p
Po niedzieli zawiozę mychy podstawę od torta i zapłacę jej za niego ale już się ugadałam z inną znajomą też piecze torty piękne i mi do Pawełka autko we wrześniu zrobi:tak:
dobra uciekam życzę miłego wieczoru, papa

Do góry