reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future moja się tapla w mokrym piachu pod blokiem.... razem z Fruciem.
Oczywiście jak nie pada akurat ;-)
Jej sobota... a mi się wydaje że dziś środek tygodnia jakoś tak dziwnie mi... nudy.
Ale zaraz wybywam na spacerek z dzieciakami i psem a co tam ;-)

reklama
My już po spacerku, zakupach, dzieciaczki z placu zabaw skorzystały. Zuzia dopiero wlazła do domu ja wcześniej przyszłam bo młody już głodny był, teraz śpi ładnie. Zrobię zaraz ziemniaczki sos i nuggetsy i zjemy z Zuzią. Potem nuda chyba. Jakoś nieprzyjemnie chłodno się zrobiło na dworzu teraz:/ żeby nie wiatr to by ciepło było.

Larvunia ja mojej nie pozwalam. nie wiem, jakoś mam opory. jak suchy piach to niech siedzi, ale u nas normalnie kałuże stały wiec nie pozwalam jej...może wyrodna jestem, ale ma huśtawke, basen z piłkami, niech nie wydziwia haha

a dziś się dowiedzialam, ze jedna z wrzesniowek się rozpakowała w 25 tygodniu i czerwcówką się stała. ja dziś się dowiedzialam wogole. matko i zaczęłam się bać....

Jeden dzieć mój śpi, mały oczywiście:-) drugi u siebie w pokoju jeszcze bajki ogląda, może padnie, wylatała się dziś jak nigdy, pół dnia na dworze, ściągnąć na house jej nie mogłam:-) AAA i podczas przebierania małego do snu znalazłam kolejnego ząbka, wyczekiwana dolna dwójka w sumie ma już 8 zębolków:tak: 4 u góry i 4 ma dole:happy2:
Samotny wieczór, brak planów zostaje ten net lub tv....
Gdzie wszystkie jesteście?????uuuuuuuuuuuuuuu!!!!!:confused:

Nadal cisza na forum, uciekam się myć i spać, DOBREJ NOCY

Ostatnia edycja:
hello
wstalam jakas zla :confused:dobrze ze moi jeszcze spia to ma chwile zeby sie uspokoic..pewnie dlatego ze wstac musialam bo do pracy:confused: ehhh zycie
madziarena jeszcze nie ma czego gratulowac jeszcze jej nie mam w reku:-D
sto lat z okazji urodzinek....
ciacho ja lubie male ale bogate:-Dtakie mam podobne w domu i ubieram tylko jak gdzies wychodze bo sa eleganckie..
owca jak mezus?
future miejmy nadzieje ze sie nie rozpakujesz za wczesnie....
megi dzis juz pewnie lepiej bo mezus ze sluzby wroci:-)nie bedzie nudy....myjesz juz zabki pawelkowi?gratki na za kolejnego zabka;-)
jak tam u mychy?masz kontakt?

Witam niedzielnie
w koncu slonko za oknem to odrazu lepiej czlowiekowi :-):-)
widzialam ze w tym tygodniu ma byc cieplutko po 26 st hurra..
dzis juz od rana krece sie w kuchni szykuje wyzerke,pekluje miesko,kielbaski,zawijalam ziemniaczki w zlotko a teraz wzielam sie za salatke :tak: robimy dzis grilla ze znajomymi na dzialce :tak:
wiec niedziela zleci :tak:
Marzenka dzieki,mezus juz ma sie dobrze jakies jednodniowe to bylo..:confused: fajnie ze jednak umowe ci przedluza skora szefowa chce twoje papiery widac sprawdzilas sie :-):-)

Madziarena wszystkiego najlepszego kobitko :-) jak zdrowko lepiej?

Uciekam i zycze udanej niedzieli :happy2:

reklama
Hej
madziarenka dużo zdrówka, marzeń spełnienia, 100 lat;)
marzenka- napisałam coś na gg twoje;)
owca no mężu mój w domu to koniecznie jakiś spacerek z dziećmi będzie potem się zobaczy, znajomi się zapowiedzieli na kawkę.
Co do mycia ząbków Pawełkowi to myślę już nad kupnem małej szczoteczki i pomału mu czyścić te jego zębolki. Zuzia od malego nie chciała i teraz ma ubytki w mleczakach, od niedawna zaczęła myć sama ale już za późno bo ma dziurki i jedynki jej próchnica zjada:dry: Nic tylko czekać aż zaczną jej wypadać...

Do góry