reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia dziekuje!!!!:) bardzo fajny jest:)

Magda najlepszego!

ja tylko wpadlam podziekowac Larvuni:) i sie zameldowac. caly weekend poza domem. wczoraj u mamy, dzisiaj u rodzicow W. jestem wymeczona w kosmos az mi sie w glowie kreci ale caly czas na nogach a niby nic nie robilam
dobranoc

reklama
dzien dobry
larvunia ja tez nie lubie w domu siedziec przy takiej pogodzie jak mam wolne..
musze myknac do apteki znow mi sie odnawia te cholerstwo!!:wściekła/y::wściekła/y:brak mi slow..zastanawiam sie czy isc prywatnie do tej mojej pani doktor :wściekła/y:bo to juz sie robi wkur....2 miesiace przerwy i znow no przeciez ja zwariuje..........a ten moj gin tylko przepisuje to co zwykle i wdupie ma..

hejka na moment, czasu brak i chęci, @ mnie dopadła, dzieci się kłócą już o coś :wściekła/y:.

Madziarenka :-)- 100 lat z okazji urodzin :)
No i Megi widzę ma urodzinki też 100 lat.
Pa miłego dnia.

Witam na chwile
pranko trzeba isc wieszac :tak: slonko slicznie swieci :-)
widze ze duzo tu lipcowych mamusiek :tak:

Megi wszystkiego najlepszego sto lat :-):-) jakas imprezke szykujesz ?

My za troche chyba na dzialke bo co tu w murach siedziec jak tak cieplutko jest na dworze :-)

dzien dobry :-D
larvunia a wczoraj zal bylo na necie siedziec, dzisiaj robie spagetti i moze jakas zu pe b od tyg.nie bylo:sorry2:
megi 100 lat!!!
marzenka
to zmien lekarza moze cos innego przepisze albo powie ci dlaczego ciagle sie odnawia
a ja wlasnie sniadanie zjadlam:baffled::-D

reklama
Do góry