reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aniolek to super:-) a pogoda cudniasta:-D uciekam zycze milego dnia pewnie pozniej zajrze
a teraz ide wstawiac nastepne miejsce do zwiedzania na blogu:-D

Hej

Ja dopiero wstałam, fajnie jeszcze tydzień urlopu został. Dziś siostra przyjeżdza, ale się cieszę:-)będzie co prawda dopiero pod wieczór,współczuje jej jechać w takim upale w pociągu, biedula.
Trzeba posprzątać przed jej przyjazdem i postanowiłam bigos ugotować, bo cały czas ochotę na bigos miałam nad morzem.

marzenka- a co Ci jest? chyba nie w temacie jestem

aneteczka to miłe jak własna siostra cię odwiedzi, :) moja jakoś zajechać nie może na razie, ona fryzjerka, swój biznes ma więc nie ma ciągle czasu a jak miała urlop to się z chłopakiem byczyła w Grecji tydzień, takim to dobrze:)
dziewczynki dzięki raz jeszcze...:*
owca nie robię urodzin, może okrągłe za dwa lata pomyślę i zrobię imprezkę na 30stkę;) może mężu mój coś pomyśli na razie dostałam życzenia tylko hmmm zobaczymy czy po pracy coś będzie może jakaś niespodzianka...uwielbiam niespodzianki:)
Zuza poleciała na dwór, dużo dzieciaków na placu to w domu nie wytrzymuje...Paweł śpi dzisiaj w nocy obudził się z płaczem, może za dużo wrażeń miał wczoraj bo jeszcze o 18.30 dostałam smsa z zaproszeniem na torta i kawkę do Zuzi koleżanki ale nie daleko bo do ostatniej klatki w bloku, tak poszliśmy i wróciliśmy ok 21.30 noszony z ręki do ręki u obcych i temu może taka reakcja w nocy, ogrom wrażeń jak na jeden raz.
Robię dziś gulasz na obiad mniam...

boniu jak ja dzisiaj spalam. jak zabita. mala tez wymeczona wczoraj spala i nawet sucha wstała i szybko na nocia. ale jestem wypoczęta.
jeszcze się obijam i staram się leżec, i nie chce zapeszac, ale czuję się dziś już lepiej........

tfu tfu

mala odpływa wlasnie, to chwila spokoju bedzie ;)

a ja się zapijam danonami normalnie nie mogę się ich napic. już piję 4 szklankę, siku co chwiilę. no ale chba Antek potrzebuej ;)

hejka
Pogoda dziś cudna :))
Owca wybacz zapomniałam, że Ty też Madzia - sto latek kochana :******
Megi mały pewnie przez ten ogrom wrażeń miał kiepską nockę :)
Marzenka no u nas lipiec to m-c urodzinowo imieninowy a na dodatek jeszcze teraz weselicho w weekend - obym się wykurowała !!
Ja już w pracy - oj jak ja kocham mieć wolne ;((((

Megi- to Zuzia już sama biega na placu po domem, możesz chwilkę odpocząć. Ja mam za daleko plac, a czasem bym czorta wysłała, żeby się wyszalała sama. Nawet nie miałam świadomości, że ty masz 28 lat. Zobaczysz dwa lata zlecą i imprezkę trzeba zrobić na okrągłe 30, ja też nie robię urodzin ale 30 zrobiłam, a raczej mój M.
Marzenka- nie zazdroszczę odnawiania się tych spraw, moja siostra ma takie wrażliwe miejsca i też ciągle choruje, może faktycznie zmień lekarza niech cię oglądnie porządnie.
Madziarena- fajnie masz imprezowo, ja mam imieniny z siostrą, dzień po dniu, ale nie imprezuję, jadę chyba do kuzyna nad morze na jeden dzień, on ma 25go imieniny, w moją rocznicę ślubu więc jest co opijać. A miłej zabawy na weselu i współczuję upału, żebyście mieli klimatyzację na sali :-)
Ciasteczko- coś ciekawego pichciłaś ostatnio. Ja ci zazdroszczę zdolności, ja to leniwiec jestem, już szybciej M jakieś ciasto uglada niż ja.
Aniołek- pewnie najgorsze ząbkowanie już za wami. Mój czasem się wybudza, ale bez jakiś dłuższych ekscesów, tylne mu idą, i ma dni, że budzi się z krzykiem i zaraz zasypia. Pogoda też mi się podoba, tylko jeszcze nad jeziorko bym pojechała.
Future- tobie to dobrze śpiochu, w sumie jeszcze dobry mc i będziesz podwójna mamuśka.
Pr- a ty co w pracy?
Blond- a jak twoje dzieciaki się sprawują.
Lavrunia- trzymam kciuki za polepszenie się spraw i sytuacji u was. Fajna stronka do wystawiania rzeczy, szkoda, że te chłopięce za małe na Arka bo fajne.

My juz po szwedach...
bylam u koleżanki, moje dzieciaki si ewybiegały na jej podwórku, mloda już śpi...oj marudna juz pod koniec byla ze szok. Frutek został u nas pod blokiem, bo dzieci zobaczyl i pewnie do 21.00 będzie siedział.
Jej... coś mnie plecy bolą.....za dużo za młodą się nalatałam chyba, wszedzie chce wleść tosz to mały zakapior, Frutek taki nie był ;-)
Kroma na fejsie?? nooo mam nadzieję ze cos zejdzie... troche ciuchów naszej KasiF poodkładałam się wesprzemy obie a co ;-) reszta może zejdzie...
ide kolacyjke jesc ;-)

reklama
Wrocilam z dzialeczki
ale ciepelko w koncu :-)
jutro moze sie troszke popluskamy w basenie :tak:
ale rano jedziemy do dentysty z m na kontrole :tak:

Larvunia to mala sie wymeczyla juz bedzie spala na noc ? tak do rana ?
ja tez kilka ciuszkow teraz sprzedalam i zarobilam sobie na koszyk do roweru dla psa hehe :-D bedziemy sie wozic bo tak to ciagle z buta na ta dzialke musze chodzic...

Ciacho widze zajelas sie czyms nowym,fajny blog :tak:
Kroma to fajnie ze wybierasz sie nad morze wprawdzie jeden dzien to nie duzo ale zawsze cos..:-)
ja urodzinek tez nie wyprawiam ale moze 30 tke zrobie hmm :baffled: jakos nie przepadam za robieniem takich imprek :tak:

Ide zaraz szykowac kapanko :tak:

Do góry