reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zaraz ją sobie na dzwonek zrobie w fonie!!!!! Normalnie GENIALNA!!! Jakby co to służe dzwonkiem ;-)

reklama
Hej później do was zajrze
krolcia witaj no w końcu wróciłaś:-D
Bodzia no taki wypchany jak wrublik proponuje nie byłby zły:-D;-)
Fanta ale szkoda:-(a ja cieszyłam sie razem z tobą że się w końcu wyrwiesz z chaty no!!!!!!!!!!!

Lena fajne ale za smętne :-p Może czasem się nadam jak będe miała doła :-p Zazwyczaj ta moja piosenka oddaje moje uczucia...
Ech smutne to bardzo :-( ...Miało być na zawsze a teraz ulga, że go nie ma.....Ech...

w lesie bylam. grzybków troche nazbieralam. Chlopcy podreptali sobie. Potem w domu jeszcze 3 godziny szalenstw i Oskar jak sie tylko połozył na popduche tak padł. nie zdązyl nawet sie obmyc troszke. ale ciul tam.. dziś dzien brudasa niech ma ;)

Bodzinka nadal potrzebujesz chlopa do przytulenia?? mam 3 samcw w domu moge ktoregoś podeslac na 10 min. :) rozna grupa wiekowa :D

Asienka mój dopiero przed sekundką zasnął;-)
Lena a co tam w ogóle u twojej Gai słychać?odpieluchowana już czy dopiero zaczynacie?mówi dużo czy tylko podstawowe słówka?
Renata a co tam czasem dzień brudaska każdemu się należy:-D;-)

reklama
Bodzinka a kiedy mąż Cię zostawił,:-( czas leczy rany masz dla kogo żyć:tak:może gdzieś tam czeka na ciebie ten jedyny :tak:
Renata super że grzybków nazbierałaś :tak:
Asienka to o której mały ci zasypia na noc moja to wczas idzie spać o 19.30 już śpi na noc do rana :tak:

spokojnej nocki:tak:
idę do wyra teraz m będzie kompa okupował:tak:

Do góry