reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta tak szybko was nie zostawię:-DZanim ja znajde prace:-D z reszta ja to w miarę obrotna jestem i na BB zawsze bedę miała czas:tak: tak myślę;-)
Co do epoki lodowcowej:-D też słyszałam i pewnie tak jest:tak:

Mały po 20 minutach lamentu płaczu zasnął.

reklama
Aguska, no proszę Bartek skapitulował. Może jak się wyśpi wstanie pogodniejszy :tak::-). No ja myślę, że będziesz miała czas, bo jak nie to.... poczekaj coś wymyślę :-D:-D;-).
Asienka, oj szkoda, że auto małe. Wiem rozumiem, że nie chcesz się nigdzie bez małego ruszać :tak:.
Ja dziś młodego oddaje na weekend dziadkom i w niedziele wieczorem mi go przywiozą, a mnie od rana już brzuch boli :dry:. Myślę czy dobrze go w foteliku zapną, czy nie będzie za mamą tęsknił, czy będzie dobrze spał i duuuuuużo tych myśli mam :baffled:.

fanta no na cały weekend to jednak długo jak dla mnie:-D i dla Ciebie:-D ja jeszcze swojego nigdy nie oddałam nawet na jeden dzień:baffled::sorry2:Ale będzie dobrze;-)Kubuś to już duży chłopak coraz więcej Ci mówi więc jak coś by było nie tak chyba coś tam powie co?będzie dobrze;-)a ty dziś do kina śmigasz?a po kinie jakie plany:-D
A ja czas dla was zawsze będę miała;-)

my po 2godz. spacerku,wiatr wieje jak w kieleckim omało co głowy nie urwało:szok:

Liwia ucina sobie 2 drzemkę, ja idę obiad szykować :tak:
aguska a w jakiej branży będziesz szukać pracy, powodzenia :tak:ja też z tych obrotnych heheh wszędzie mnie pełno:tak:

Aguska, z siorką lecę. Miejsca zarezerwowane bilety młoda wygrała na seans ;-), potem nie wiem na piwo z nią pójdę. Albo na spacer :tak: zobaczymy, a potem co remontowy weekend, bo przedpokój trzeba pomalować, ale najpierw wymienić instalacje, puszki, gniazdka na nowe, szpachlować, wygładzić pomalować. No i oczywiście posprzątać. Mam nadzieję, że się z T nie pozabijamy ;-).

Fanta u nas tydzien temu się zaczeła psuć, wcześniej tropiki :-p
Moi zaczynają już świrować!!! Ooo i się chmurzy a ja bym do apteki musiala śmignąć...Buuu nie chce mi się..Ubierać dzieciarnie i iść :-(

Mirelka a nie mam określonej branży gdzie znajde to będę pracować;-)
u nas też tak wieje
Fanta no uważaj tam z T ;-)nie będzie chyba tak źle a i życzę Ci udanego rozrywkowego wieczoru w takim razie:-)
Bodzia u nas też ciemno się zrobiło:dry:
A mój mały nadal śpi:-D

Aga i dopiero się zacznie - zaprowadzanie, przyprowadzanie. Wielkim plusem jest to, że Bartuś będzie miał kontakt z ludźmi w swoim wieku. :-D
Fanta a co się nie chwalisz , jak spędziliście rocznicę?
Bodzia wrzucę przepisy na bloki w naszym dziale kulinarnym . :tak:
Mirelka można by rzec: ale jesień mamy tego lata. :-D

A ja dziś pesto ze świeżej bazylii , swojej,po raz pierwszy robiłam. Pyszne, takie czosnkowe. Uwielbiam czosnek. :tak:
Poza tym sama w domu siedzę, no z Amelką, ale ona rozłożyła bazę i bawi się lalkami w domek.

reklama
Do góry