reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
J
Wrublik!!! :-)
a co? :-D:rofl2:
ja wczoraj zamawiałam suchą pogodę a było mokro... :dry: to już dziś nie zamawiam nic bo i tak pada :-p
idę po kawę, bo muli mnie i jak nic będę się zażerać słodyczami:sorry2::baffled: niedługo nie dość że nie schudnę do wagi przedciążowej to jeszcze będę chyba grubsza niż w ciąży :baffled::crazy:

Dobry
OSTRZEGAM blok uzależnia :-p
Aaa i kombinujcie z cukrem bo 1,5 sz to strasznie duuuużo, wychodzi taki mega słodki..Bo mleko zproszku słodkie jest. Ale co kto lubi ;-)

Przed chwila zadzwonili do mnie z przedszkola że mam przyjść z Bartkiem 27 o 10,45 na spotkanie adaptacyjne:szok: jeju ale mam już stresa.........
mój mały dziubasek pójdzie do przedszkola!!!!!!!!

Co do pogody to u nas dziś strasznie wieje ale wyszło słonko:-)

witam się

u nas też dziwna pogoda, słońce, wiatr, chmury jesień to czy co:tak:juz wole te mega upały ja chcę lato:tak:

agusta to wielkie przeżycie Wasz czeka z pójściem małego do przedszkola fajnie że się dostał a ty kochana do pracy wracasz:tak:
bodzinka termin nie ma znaczenia, poczekam, wyzdrowiej i w tedy pogadamy co i jak ok.

moja mała wczoraj odkryła jak to fajnie jest wspinać się po szczebelkach jak ja tylko położę do łóżeczka na drzemkę to hop i już stoi:tak:

Miłego dnia
lecę kwiaty moje podlewać :tak:
zajrzę później, bo lubię tu zaglądać heheh

Pogoda taka jak typowe polskie lato ;-)
Rozbestwiły nas te upały ot :-p Ale dopiero tydzień taka pogoda :-)

Ach... przedszkole, zebym mila na to kase! Pozazdroscić!

Ja narazie nie szukam pracy, lecz chyba zaczne bo ciagle z planow nici, a czasu szkoda marnowac!
Wczoraj sobie waska prostownice kupilam, bo teraz z szeroka jest mi ciezko wlosy ukladac.

Lece do obowiazkow.
U nas szaro i ponuro.

mirelka mój do prywatnego idzie bo tanie znalazłam a ja będę szukać pracy

U nas pogoda jakas taka dziwna:baffled:
mały ma etap że o byle co płacze i chce na opa ja staram się nie ulegać ale ciężko jest tylko go przytulam a on że na opa i już :sorry2:

Mam mnóstwo do zrobienia i lenia przez tą pogodę. Muszę w sobie się zaprzeć i wziąć :-p.
Asienka,
to ja też dołączam się do tej zazdrości :-D;-).
Aguska, to już będziesz miała mniej czasu na "mamy w domu"? Kurczę a jak pójdziesz do pracy, to mam nadzieję, że nie znikniesz nam na dobre i czasem nas odwiedzisz :tak:. Coś mi się wydaje, że Bartek zniesie to lepiej niż Ty :-D;-). Będzie dobrze zobaczysz :tak:.
Bodzia, tydzień??? :szok:. U mnie początek lipca był słoneczny, później tylko weekend, tak to ciągle pada, wieje, leje i burzy :dry:.
Mirelka, u mnie to samo z pogodą. Klimat się popsuł. Teraz mamy typową Angielską pogodę. Normalnie współczuć zaczynam Brytyjczyk ą i nie dziwie się, że z nich takie marudy ;-).

W ogóle dziewczyny Amerykańscy naukowcy ciągle wmawiali ludziom, że ocieplenie klimatu, że to tamto lód się roztapia, zaś ruscy mówili, że epoka lodowcowa się szykuje i ochłodzenie klimatu. Teraz Amerykanie zmienili afront i rzeczywiście ruskim racje przyznali, bo na Kilimandżaro odkryli dodatkowe warstwy śniegu :-D:-D.
Więc chyba będzie zimno :-p

reklama
Oj tam, przez ta aure nie mam dobrego humorku itd
Kurde niebawem malz wyjezdza. Chcialabym zabrac sie z nim, lecz sluzbowe auto jest dla naszej trojki za male, a bez Ksawka nigdzie sie nie ruszam i basta.

U nas tez wielkie awantury o byle co.

Do góry