reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Aestima tak f&m i wyprzedaże to jest to:tak: świetne te ogrodniczki ciemniejsze:tak: no ja Wam muszę wstawić fotę płaszczyka prosto z Paryża buahahahaha

Aestima - masz rację z tym marszczeniem :baffled:
Fioletowy b. fajny - ale ja się jakoś boję używek
Miśkowy styl retro super, myślałam jednak o czymś grubszym.
Błękit śliczny ale meganiepraktyczny :baffled:
Ten z nieco różu nie jest zły ale jakoś Młodej w nim nie widzę - no i zatrzaski - z Krysią i Jej aktywnością to musi być coś szybko zakładanego.
Brąz z różem jest ok ale bardziej wolę odcień ciemniejszy no i konsekwentnym trzeba być.
Czerwień też lubię - jest unisex, swego czasu miałam dużo kurtek w tym kolorze - i w sumie może się przyjrzę bliżej gł. wymiarom.
Białe spodnie.... :szok:Nawet ja nie zakładam gdy gdzieś z Młodą się wybieram - znam siebie no i Krysię - minuta na kolanach i najciekawszy ubiór diabli biorą :baffled:

nowy porzadny uroczy zimowy KOMBINEZON 2cz 74 6M (2505425857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

używki, ponoć dla dziecka skóry lepsze niż nowe, no ale kombinezon nie dotyka skóry

mieliśmy kombinezon cocodrillo i tu akurat popisali się jakością, więc może takie niew spodnie i dobrać kurteczkę/???

COCCODRILLO NOWE SPODNIE KOMBINEZON (2458680166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aestima - widzę, że się wczułaś.
Spodnie Cocodrillo widziałam, fajne ale czy nie za jasne no i bez katany.
Fiolet z kwiatkami zdecydowanie nie w moim guście.
Pumę bym wolała granatową - w outlecie widziałam.
Wójcik dół niepraktyczny - za jasny.
Drugi fiolet zbyt "przegadany".

Ostatnia edycja:
jejku, chyba Ci nie pomogę:-D W każdym bądź razie tylko nie marszczenia! Poczekajmy jeszcze trochę, może będzie wysyp. Fajny jest z h&m wkratkę, ale jakby ona różowa? WIdziałaś?

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry