reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - masz rację z tym marszczeniem 
Fioletowy b. fajny - ale ja się jakoś boję używek
Miśkowy styl retro super, myślałam jednak o czymś grubszym.
Błękit śliczny ale meganiepraktyczny
Ten z nieco różu nie jest zły ale jakoś Młodej w nim nie widzę - no i zatrzaski - z Krysią i Jej aktywnością to musi być coś szybko zakładanego.
Brąz z różem jest ok ale bardziej wolę odcień ciemniejszy no i konsekwentnym trzeba być.
Czerwień też lubię - jest unisex, swego czasu miałam dużo kurtek w tym kolorze - i w sumie może się przyjrzę bliżej gł. wymiarom.
Białe spodnie....
Nawet ja nie zakładam gdy gdzieś z Młodą się wybieram - znam siebie no i Krysię - minuta na kolanach i najciekawszy ubiór diabli biorą 

Fioletowy b. fajny - ale ja się jakoś boję używek
Miśkowy styl retro super, myślałam jednak o czymś grubszym.
Błękit śliczny ale meganiepraktyczny

Ten z nieco różu nie jest zły ale jakoś Młodej w nim nie widzę - no i zatrzaski - z Krysią i Jej aktywnością to musi być coś szybko zakładanego.
Brąz z różem jest ok ale bardziej wolę odcień ciemniejszy no i konsekwentnym trzeba być.
Czerwień też lubię - jest unisex, swego czasu miałam dużo kurtek w tym kolorze - i w sumie może się przyjrzę bliżej gł. wymiarom.
Białe spodnie....
Nawet ja nie zakładam gdy gdzieś z Młodą się wybieram - znam siebie no i Krysię - minuta na kolanach i najciekawszy ubiór diabli biorą 
Aestima
Fanka BB :)
nowy porzadny uroczy zimowy KOMBINEZON 2cz 74 6M (2505425857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
używki, ponoć dla dziecka skóry lepsze niż nowe, no ale kombinezon nie dotyka skóry
mieliśmy kombinezon cocodrillo i tu akurat popisali się jakością, więc może takie niew spodnie i dobrać kurteczkę/???
COCCODRILLO NOWE SPODNIE KOMBINEZON (2458680166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
używki, ponoć dla dziecka skóry lepsze niż nowe, no ale kombinezon nie dotyka skóry
mieliśmy kombinezon cocodrillo i tu akurat popisali się jakością, więc może takie niew spodnie i dobrać kurteczkę/???
COCCODRILLO NOWE SPODNIE KOMBINEZON (2458680166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Aestima
ładne, dziewczęce nie różowe i nie za słodkie
tu masz jeszcze nowy z pumy http://allegro.pl/puma-nowy-kombinezon-cudo-74-i2458680150.html

tu masz jeszcze nowy z pumy http://allegro.pl/puma-nowy-kombinezon-cudo-74-i2458680150.html
Aestima
A jeśli wójcik, to tylko ten
WÓJCIK kombinezon r.74 *PUSZYSTE KOCIAKI promocja (2460973960) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale cena powala!
tani, nowy , ładny
http://allegro.pl/cieply-zimowy-kombinezon-ok-74-80-wyprzedaz-do-70-i2500896988.html
Martadelka, pokazuj to cudo!
WÓJCIK kombinezon r.74 *PUSZYSTE KOCIAKI promocja (2460973960) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale cena powala!
tani, nowy , ładny
http://allegro.pl/cieply-zimowy-kombinezon-ok-74-80-wyprzedaz-do-70-i2500896988.html
Martadelka, pokazuj to cudo!

forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - widzę, że się wczułaś.
Spodnie Cocodrillo widziałam, fajne ale czy nie za jasne no i bez katany.
Fiolet z kwiatkami zdecydowanie nie w moim guście.
Pumę bym wolała granatową - w outlecie widziałam.
Wójcik dół niepraktyczny - za jasny.
Drugi fiolet zbyt "przegadany".
Spodnie Cocodrillo widziałam, fajne ale czy nie za jasne no i bez katany.
Fiolet z kwiatkami zdecydowanie nie w moim guście.
Pumę bym wolała granatową - w outlecie widziałam.
Wójcik dół niepraktyczny - za jasny.
Drugi fiolet zbyt "przegadany".
Ostatnia edycja:
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zakochałam się....
Spodnie ocieplane MELI MELO r.80-86 - PinkiBaby.pl
Kurtka MELI MELO r.80-86 - PinkiBaby.pl
Wyglada na b. funkcjonalny zestaw plus można ze sobą połączyć jak strój motocyklowy
Tylko czy nie za duża będzie 80 - tka.
Aestima - wiem, że ja wybredna jestem no i po dłuższym zastanowieniu z uwagi na gabaryty Młodej zdecyduję się na 2 częściowy zestaw.
Spodnie ocieplane MELI MELO r.80-86 - PinkiBaby.pl
Kurtka MELI MELO r.80-86 - PinkiBaby.pl
Wyglada na b. funkcjonalny zestaw plus można ze sobą połączyć jak strój motocyklowy
Tylko czy nie za duża będzie 80 - tka.Aestima - wiem, że ja wybredna jestem no i po dłuższym zastanowieniu z uwagi na gabaryty Młodej zdecyduję się na 2 częściowy zestaw.
Ostatnia edycja:
Podziel się: