mariquita ma dosc duza rozniarowke-Maja teraz nosi 80, a kombinezon ma 92 ale on jest wyjatkowo maly o dziwo,nie rozni sie od wiekszosci 86.Poczatkowo wzielam 86 biala kurtka i brazowe spodnie ale kurtka byla szeroka jakas i w koncu 92 z innej kolekcji kupilam
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to tak
Aestima - ja mam taką technikę że wybieram sobie model spodni/kurtki jaki chcę kupić i wpisuję w google - i mi wychodzi w jakich sklepach jest "mój" towar i ceny porównuję - w jednych jeden model tańszy a inny droższy i odwrotnie.
Ja po przeglądzie kurtkowo - kombinezonikowym - wyciągnęłam dwa jednoczęściowe - jeden to aż na szlajanie się w żłobku jeśli już, aby tylko Aestima nie widziała
- drugi raczej wiosenno - jesienny ale całkiem, całkiem, które wyglądają na mniejsze, aż zapakowałam do przymierzenia. Do tego budrysówka wiosenno - jesienna, jasny beż na 78 i kurteczka też na tą porę brudnobiała 80 - Madzioolka ;-)Wszystko zależy od pomiarów, ale może budrysówką - na wyjścia - i kombinezonikiem a także posiadaną już turkusową kurteczką oblecę jesień tylko na zimę trzeba będzie coś sprawić zdecydowanie ciemnego i nieprzemakalnego. No i do żłobka jest niby jakiś drelich. Trochę jestem zła, że te szafki żłobkowe takie małe ale może jakiś wieszaczek obczaję, aby Młoda miała kreację second sort do błotka i śniegu - przyjście i powrót w czymś elegantszym.
Mrsmoon - czy ta Pani nie ma 2 sklepów Radomiu i outletu internetowego..... ?
Aestima - ja mam taką technikę że wybieram sobie model spodni/kurtki jaki chcę kupić i wpisuję w google - i mi wychodzi w jakich sklepach jest "mój" towar i ceny porównuję - w jednych jeden model tańszy a inny droższy i odwrotnie.
Ja po przeglądzie kurtkowo - kombinezonikowym - wyciągnęłam dwa jednoczęściowe - jeden to aż na szlajanie się w żłobku jeśli już, aby tylko Aestima nie widziała
- drugi raczej wiosenno - jesienny ale całkiem, całkiem, które wyglądają na mniejsze, aż zapakowałam do przymierzenia. Do tego budrysówka wiosenno - jesienna, jasny beż na 78 i kurteczka też na tą porę brudnobiała 80 - Madzioolka ;-)Wszystko zależy od pomiarów, ale może budrysówką - na wyjścia - i kombinezonikiem a także posiadaną już turkusową kurteczką oblecę jesień tylko na zimę trzeba będzie coś sprawić zdecydowanie ciemnego i nieprzemakalnego. No i do żłobka jest niby jakiś drelich. Trochę jestem zła, że te szafki żłobkowe takie małe ale może jakiś wieszaczek obczaję, aby Młoda miała kreację second sort do błotka i śniegu - przyjście i powrót w czymś elegantszym. Mrsmoon - czy ta Pani nie ma 2 sklepów Radomiu i outletu internetowego..... ?

mamusie dziewczynek może sie skusicie
MOTHERCARE*BRAZowy wełna płaszczyk**18-23MC (2502814681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BAMBINI* sukienka red kokarda OKAZJE *12-18mc (2504397566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NEXT*płaszczyk grzybek polar red JESIENNY* 12-18mc (2511724579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dla chłopców też ma super ciuszki właśnie licytuje dwie kurtki
a to dla Edisia
ED*KURTKA jak skóra pilotka OCIEPLANA *12-18MC (2500960363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MOTHERCARE*BRAZowy wełna płaszczyk**18-23MC (2502814681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BAMBINI* sukienka red kokarda OKAZJE *12-18mc (2504397566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NEXT*płaszczyk grzybek polar red JESIENNY* 12-18mc (2511724579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dla chłopców też ma super ciuszki właśnie licytuje dwie kurtki

a to dla Edisia
ED*KURTKA jak skóra pilotka OCIEPLANA *12-18MC (2500960363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - z internetu i doświadczenia życiowego. :-)
No to tak
Ja po przeglądzie kurtkowo - kombinezonikowym - wyciągnęłam dwa jednoczęściowe - jeden to aż na szlajanie się w żłobku jeśli już, aby tylko Aestima nie widziała- drugi raczej wiosenno - jesienny ale całkiem, całkiem, które wyglądają na mniejsze, aż zapakowałam do przymierzenia. Do tego budrysówka wiosenno - jesienna, jasny beż na 78 i kurteczka też na tą porę brudnobiała 80 - Madzioolka ;-)Wszystko zależy od pomiarów, ale może budrysówką - na wyjścia - i kombinezonikiem a także posiadaną już turkusową kurteczką oblecę jesień tylko na zimę trzeba będzie coś sprawić zdecydowanie ciemnego i nieprzemakalnego. No i do żłobka jest niby jakiś drelich. Trochę jestem zła, że te szafki żłobkowe takie małe ale może jakiś wieszaczek obczaję, aby Młoda miała kreację second sort do błotka i śniegu - przyjście i powrót w czymś elegantszym.
Mrsmoon - czy ta Pani nie ma 2 sklepów Radomiu i outletu internetowego..... ?![]()
aaaaaaaaa dopiero teraz zauważyłam

reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Jest naprawdę mało urodziwy... 
Kati83 - dzięki,ja dopiero z domku obejrzę ale ale coby ustalić czy któraś nie jest chętna abyśmy się nie przelicytowały nawzajem.

Kati83 - dzięki,ja dopiero z domku obejrzę ale ale coby ustalić czy któraś nie jest chętna abyśmy się nie przelicytowały nawzajem.
Podziel się: