reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
przejrzałam tylko 2 strony z aukcji tego sprzedajacego i naprawde bardzo fajne te ciuszki, tez bym sie skusiła, ale chwilowo krucho z kasą 

asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Kati polecam program Snajper Allegro, eBay - Snajper.net. Wpisujesz swój nick z allegro i hasło. Wklepujesz link do aukcji, ustawiasz kwotę max. i program 7 sekund przed końcem, wygrywa za Ciebie :-) Za każdym razem wygrałam, ale masz tylko 3 darmowe strzały 

Jest jeszcze aukcjoner Aukcjoner.pl - narzędzia na aukcje Allegro i eBay. Działa na podobnych zasadach jak snajper.
dziewczyny wygrałam dwie kurteczki :-) siedze i ciesze sie jak głupia
oto one:
MCKAYS*spodnie ocieplane krateczka*6-12MC (2500960851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CHEROKEE*płaszczyk futerko na kołeczki* 12-18mc (2500960871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zołza licytujesz?
oto one:
MCKAYS*spodnie ocieplane krateczka*6-12MC (2500960851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CHEROKEE*płaszczyk futerko na kołeczki* 12-18mc (2500960871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zołza licytujesz?
kasiawilde
Fanka BB :)
kasiawilde
cholerka coś się stało z moim postem, teraz uciekam, ale skończę później 
ja ten:
NEXT*płaszczyk grzybek polar red JESIENNY* 12-18mc (2511724579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale w tradycyjny sposób bo co pisze asinka i saffi to dla mnie zbyt skomplikowane...
NEXT*płaszczyk grzybek polar red JESIENNY* 12-18mc (2511724579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale w tradycyjny sposób bo co pisze asinka i saffi to dla mnie zbyt skomplikowane...
reklama
kasiawilde
to ja jeszcze raz:
http://wydawnictwodwiesiostry.pl/tytuly/ksiega_dzwiekow/ksiega_dzwiekow.html
bardzo fajna, zwracam uwagę na ilość stron: ponad 100, moje ulubione to m.in.
'mama robi BUZI BUZI!'
'gniazdko elektryczne robi NIE!'
'szpinak robi 'BLEE!'
ale większość jest bardziej standardowa
mamy z Kubim świetny ubaw, szkoda, że nie miał jej wcześniej, bo myślę, że już kilka miesięcy temu bardzo by ją lubił
w każdym razie szczerze polecam!
http://wydawnictwodwiesiostry.pl/tytuly/ksiega_dzwiekow/ksiega_dzwiekow.html
bardzo fajna, zwracam uwagę na ilość stron: ponad 100, moje ulubione to m.in.
'mama robi BUZI BUZI!'
'gniazdko elektryczne robi NIE!'
'szpinak robi 'BLEE!'
ale większość jest bardziej standardowa
Podziel się: