reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hana :) dzięki ....
wiem ,wiem --> tylko czasem trzeba mi przypomnieć..
tylko wiesz ..u nie żadna ciąża "lekko" nie przyszła..wszystkie są "wywalczone" po lekach ,hormonach i innych cudach na kiju..teraz nie biorę nic..zupełnie nic i wiem ,że bez tego to już w ogóle nie ma szans..

ale...cieszę się sexem ..cieszę ..w piątek kończę 33 lata już niewiele tego sexu mi zostało aaahahahahahahahahaaa:-D

Ty również wysciskaj dzieci i męża...a tym czasem siedz i pachnij :-p
ja skosiłam ogród..cos się zachmurzyło wiec przyjemnie..

miłego wieczorku kochane :)

Majqa jak Marek??

reklama
ale...cieszę się sexem ..cieszę ..w piątek kończę 33 lata już niewiele tego sexu mi zostało aaahahahahahahahahaaa:-D
ale prawdziwe zycie sexualne kobiety zaczyna się własnie po 30.:-D wiec jeszcze tyyyyyyyyyyle przed Wami:-)
ja w ramach rozrywki nabyłam farbę i w przyszłym tygodniu będę machać wałkiem:-p i pędzeliem:-p

Hej kochane.
Chciałabym napisac, że w końcu u nas wszystko się unormowało i mam czas na bb, ale niestety czasu u mnie jak na lekarstwo. Może jak zajdę w kolejna ciąże uda mi sie poklikac z wami. Cóż na razie wstaję o 6 , pracuje do 15-16 w porywach( jak dziś) do 19tej. Potem czas dla rodziny , kapiel Mili, obowiązki domowe czytaj:obiad, sprzatanie, pranie, około 22 siadam jeszcze do pracy i z godzinke walcze z papierami , potem szybki prysznic i szybki sen i o 6 pobudka...Weekend albo rodzinnie poza domkiem najczesciej albo walcze z zaległościami. Obłęd.........
Ogólnie u nas w porządku, Milusia dochodzi szybko do siebie i pieknie juz chodzi. Tyje ale do nadrobienia wagi sprzed choroby jeszcze sporo zostało. Na szczęście chorubsko już za nami i tylko lek przed kontrolą w poradni nefrologicznej, czy z nerkami wszystko ok...
Pozdrawiam was serdecznie i nie zapominajcie o starej Wisieńce
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

kochane ja tylko na chwile,jutro poczytam i odpisze ;-)
z moim okruszkiem wsio dobrze,wszystko tak jak byc powinno..i bedzie..dziewczynka :tak::-),bynajmniej pani ,ktora robila mi usg nic miedzy nozkami nie widziala :-D
teraz czekam na wyniki krwi,chodzi gl.o te moje p.ciala..za 2-3 powinny juz byc,bo czesc zrobia na miejscu,a reszte wyslali do Bristolu,jak juz beda moje wynki to mam wizyte i zobacza,czy wsio dobrze,czy nie..jakby cos bylo nie tak,to zrobia usg glowki Malej,zeby zobaczyc czy nie ma anemii..ale jestem dobrej mysli ;-)
sciskam mocno ;-)
wisienka sliczne z was kobietki ;-)

witam sie z kawą :))

Hana no własnie czuję różnicę między sexem po 20 a po 30 :-p i dlatego korzystammm ..wczoraj też korzystałam :-D:-D
ściskam Cię kochana ;))

Wisieńka Twoje oczy są niemożliwie pięknie niebieskie:-)
ślicznie wygladacie i cieszę się niezmiernie ,że Emili tak szybko dochodzi do zdrówka ;))
ukochać Ją a Maćkowi jak wróci przybić pionę:-D

Madlen gratuluję córy!!
świetnie,że wszystko si -cieszę się z Tobą .
to teraz rodzinna narada i debata nad imieniem ;)

ściskam wszystkie w ten słoneczny poranek:)

Lenka witaj ....ściskaj chlopców:tak:

Hana Ty będziesz z wałkiem latać a my musimy sie za kasę trzymać :-pwczoraj gościu przyjechał z wyceną farby na elewację domu i robocizną...
nie jest źle ,ale troooche kasy pójdzie...po 6 latach białego baranka chcę mieć w końcu kolor:-Di będę miała:-Dzaciśniemy pasa w jednym miesiącu i będzie git..
dobrze ,że m-ąc ma tylko 30 dni to długo nie bedziemy zaciskać :sorry2:

Witajcie!
Melduje sie ze zyje. Jestem zmeczona, zmeczona macierzynstwem. Martusianadal ma kolki i konca nie widac. spi jak zajac. Ja dostaje swira bo uziemiona jestem. Nigdzie nie wychodze. Malaje praktycznie co 1h .
wczoraj mialam uroczy dzien. Byla u mnie Joasia z dziecmi, Wypoczelam znimi na maksa. Teraz czekam na kolejny przyjazd kochanej Joasi. Nie wiem czy wampisalam , aleJoasia jestmama chrzestna Martusi, wiec teraz jestesmy rodzina i nie uniknione sa czeste spotkania. bardzo sie z tego cieszymy:)

witam sie i ja!!!!!

U nas tez z czasem bardzo krucho, bo wakacje, wiec muszę czas zorganizować sobie z dwójką maluchów. A jeszcze jest u nas syn mojego męża - więc troje do jednego kompa... może ustawię się w kolejce???

Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!!!! Miłego dnia!!

reklama
Azile witaj ...musisz naładowac akumulatory...może w sobotę zostaw męża z dziećmi i wyjdz chociaz na 2 godzinki...
przytulam kochana bo wierzę Ci ,że masz co robić:sorry2:
czy Joaś wyściskała Cię i dzieci ode mnie ???:-p

Katrina witaj :)))
no to faktycznie -macie kolejkę do kompa...najważniejsze ,że znajdujesz chwilę ,żeby sie dopchać i wleciec ;)
uściski dla dzieciaczków :)

my o 13.00 jedziemy nad jezioro ze znajomą i 3 jaj synków;)

Do góry