Muma
Fanka BB :)
alex - mamy łóżeczko, pościel, zasłonki, ubranka chyba na pół roku albo lepiej, Brakuje kosmetyków, pieluch, wanienki, przewijaka. Po wypłacie machnę jakieś jedno duże zamówienie przez neta;-)
Ani@k- moja mama i teściowa to Anny ale na teściową wszyscy od zawsze mówią Hania:-) Może Ty się po prostu gorzej czujesz też przez tą pogodę, przez ten upał. Na pewno tak, napij się wody i oddychaj..
aaronka - pytałaś ostatnio o rozpoznawanie płci na usg - myślę, że to zależy od sprzętu i od magika , ja poznałam już w 12 tygodniu teraz, w 19tym potwierdził
Ale z córcią , 12 lat temu to dopiero w 26 tc... Aaaa co do akcji serca to mój Olek teraz w 12 tc tez miał w górnych rejestrach a potem się unormowało. Spokojnie, w tym czasie może mieć chyba do 180 ud/min o ile dobrze pamiętam.
Ani@k- moja mama i teściowa to Anny ale na teściową wszyscy od zawsze mówią Hania:-) Może Ty się po prostu gorzej czujesz też przez tą pogodę, przez ten upał. Na pewno tak, napij się wody i oddychaj..

aaronka - pytałaś ostatnio o rozpoznawanie płci na usg - myślę, że to zależy od sprzętu i od magika , ja poznałam już w 12 tygodniu teraz, w 19tym potwierdził

Ostatnia edycja: