reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

alex - mamy łóżeczko, pościel, zasłonki, ubranka chyba na pół roku albo lepiej, Brakuje kosmetyków, pieluch, wanienki, przewijaka. Po wypłacie machnę jakieś jedno duże zamówienie przez neta;-)
Ani@k- moja mama i teściowa to Anny ale na teściową wszyscy od zawsze mówią Hania:-) Może Ty się po prostu gorzej czujesz też przez tą pogodę, przez ten upał. Na pewno tak, napij się wody i oddychaj..:happy:
aaronka - pytałaś ostatnio o rozpoznawanie płci na usg - myślę, że to zależy od sprzętu i od magika , ja poznałam już w 12 tygodniu teraz, w 19tym potwierdził:tak: Ale z córcią , 12 lat temu to dopiero w 26 tc... Aaaa co do akcji serca to mój Olek teraz w 12 tc tez miał w górnych rejestrach a potem się unormowało. Spokojnie, w tym czasie może mieć chyba do 180 ud/min o ile dobrze pamiętam.

Ostatnia edycja:
reklama
Muma czyli płeć ver. akcja serca w przypadku Twojego dzidziusia się nie sprawdziła?:)
Czyli jest jeszcze nadzieja na chłopaka:)
Dzięki Kochana.

na południu pamiętam ze zawsze na mnie Hanka mówili:dry: a ja próbowałam wszystkim tłumaczyć że Anka jestem!!!!
Kochana ja piję, oddycham.. wczoraj rowerkiem śmigałam.. może to dlatego????:baffled:

Ani@k to jeszcze ja się dołączam do życzeń- Ty wiesz że ja Tobie wszystkiego NAJ !!!

czerwiec-lipiec 2008r (9).jpg i dorzucam coś słodkiego do popołudniowej kawki :)))

aaronka - u mnie jest na odwrót, Olek ma wyższe 160-180 a Julka miała zawsze 140-150. I to by w sumie pasowało do ich charakterków
;-)bzzz - ale jesteś !! Ja miałam nie jeść nic słodkiego zanim M nie wróci a teraz no po prostu nie chcem ale muszem !!!:-D

Ostatnia edycja:
heh !! :-:)-( taki serniczek na zimno... heh!! :-:)-(
bzzzz ja tu musze pilnowac wagi... a Ty tu takie grzeszne wybryki pokazujesz:blink:
no i jak ja teraz cała zaśliniona do konca dnia dotrwam??? he??? ;-)

Muma dziecko od kompa odgoniłas??:-D
a! a Młoda ostatnio tetno 158 miała.

Ostatnia edycja:
kok.o - ja jednak jestem uzależniona od forum jak mam tylko czas, wykopałam z szafy jakiegoś trupa lapka, tylko jedną stronę mogę mieć otwartą i wtedy działa :tak::-)

Witam Was!!!

Kok.o, Ani@k
wsiego dobrogo, jak moi sąsiedzi mówią:happy:

Katiuszka79 nie martw się, wszystko będzie dobrze:tak:

Kasica82 i po co Ci te nerwy, widzisz jak ta g*****na prolaktyna skacze, ja też ucze się luzować, bo wychodzi na to że innego sposobu nie ma i już; wiem że na początek to przydał by się tydzień z maryśką żeby tego wyluzowania nabrać, ale bez tego też trzeba sobie radzić i nie wyszukiwać sobie problemów - ja tak robię na przykład: albo wyolbrzymiam, albo go tworzę niepotrzebnie, albo nie chcę się nim zająć - trudne ale do pokonania;-)

A ja zżarłam pierożki ruskie z cebulką czochem i sosikiem pomidorowym - pycha:rofl2: a wieczorem jak będzie czas, to powstanie piernik....:-p

reklama
kok.o - ja jednak jestem uzależniona od forum jak mam tylko czas, wykopałam z szafy jakiegoś trupa lapka, tylko jedną stronę mogę mieć otwartą i wtedy działa :tak::-)

a mi może podłączą w końcu neostradę, wszystko okaże się w przyszłym tyg:-)

Do góry