reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
dziewczyny wiecie co jakoś tak dziwnie czuje że się udało nie wiem czemu i mam ochotę wyciągnąć ubranka po mojej córeczce i pooglądać , ostatni jak nam się udało też tak miałam

kurcze nie chce sobie wkręcać

Agacynda, czytałam o tej paście z róży, pisałaś wczoraj o kilogramie mniej:) Kuszące. A powiedz zamawiałaś w jakimś sprawdzonym miejscu? I powiedz jeszcze jak zapach i smak tego specyfiku bo ja straszliwie ale to straszliwie nienawidzę różanych zapachów
Agnieszka poczekaj jeszcze parę dni zanim zaczniesz się nakręcać bo w razie czego będzie później bardziej bolało. Wiem że to się tak łatwo mówi :)

Wczoraj mój tata zauważył, że łóżeczka dla dzieci oglądam... pewnie sobie pomyślał, że żałosna jestem...

Myniu ta pasta smakuje bardzo różami i pachnie też. ma konsystencję gęstego miodu. Zamawiałam na stronie Fohow. Dzisiaj jak patrzę w lustro to chyba też już więcej widzę w dół :D jeszcze czekam na ten drugi specyfik Perłę Księżniczki, bo z tego co czytałam i słyszałam od ciotki, to jest rewelacyjna. I leczy nadżerkę... tylko trochę drogie, no ale czego się nie robi...
I to, że oglądasz łóżeczka to wcale nie jest żałosne.

Agacynda ale da się tą pastę zażyć jak lekarstwo? Zamknąć oczy i połknąć :) a bierzesz łyżeczkę czy łyżkę? I ile razy dziennie?
A łóżeczko, może normalnie nie żałosne ale wiem, że dla mojego taty to żałosne, on w ogóle jest czasem bardzo fajny ale pod pewnymi względami jest strasznie zasadniczy... i jak minę czasem zrobi to nawet nic mówić nie musi... normalnie bazyliszek

Mynia tyle pytań zadajesz, że muszę wracać patrzeć na posta Twojego, żeby odpowiadać hahahaha :-) raczej się nie da tego zażyć jak lekarstwo, bo wyobraź sobie, że miód tak jesz. :-) Ja jem dwa razy dziennie. pół godziny przed śniadaniem łyżeczkę i przed snem łyżeczkę.
A to Twój tata nie chce wnuków czy o co kaman?

Chce wnuki ale on uważa, że to żałosne oglądać łóżeczka nawet nie będąc w ciąży... wg niego mam teraz ważniejsze rzeczy na głowie itp... a tracę czas na jakieś durne oglądanie czegoś co mi niepotrzebne... No on czasem jest dziwny, taki bardzo rzeczowy, zbyt logiczny, można by powiedzieć
Perły księżniczki też obejrzałam, ciekawe... ale drogie:) Może na urodziny sobie kupię jak do tego czasu nic się nie zmieni w moim życiu (czyli jeśli nie nabędę uprawnień do szukania łóżeczka:-D) A ta róża mnie kusi... nęci... jeszcze ten smak i zapach troszkę hamuje moje zapędy ale coraz słabiej :)

agnieszka116 oby ! zycze ci z całego serca by Twoje przeczucia sie sprawdziły. Ale lepiej postarac sie nie nakrecac,co pewnie nie jest wykonalne;)
Ja ostatnio byłam pewna,ze sie udało. wszystkiego objawy przemawiały za sukcesem.Wkreciłam sie na całego. Potem sie musiałam pozbierac w sobie:/

dzisiaj to nie nadaje sie by wyjsc do ludzi. zmeczona juz jestem tymi staraniami. doła mam, ze sie nie udaje:( Wszędzie wokół widze kobiety w ciązy i małe dzieci....

reklama
A ciotka mi mówiła, że po tych perłach jest taka ochota na seks, że szok. To ja chyba z łóżka nie wyjdę hahahahahaha teraz już czasem jak nimfomanka jestem a co dopiero po tych specyfikach będzie... Uuuuf bój się A!!

Ty ściągaj Mynia swojego S żebyś mogła nabyć uprawnienia :-)

Do góry