Co do kosmetyków to mi Sudokrem wogóle nie przypasował i wogóle nie uzywałam, stosowałam Linomag albo zwykły puder Nivea.Ogólnie do m-ca myłam małego sama woda, nawet pupcie jak przebieralismy bo po chusteczkach nawilzonych dostawal wysypki, potem juz bylo ok.Do kapieli i po uzywałam kosmetyków Nivea czyli płyn do kapieli i mleczko po, od czasu do czasu oliwka ale bardzo rzadko.
Do apteczki polecam jeszcze wode morska do psikania do noska Disnemar, woda morska do nosa dla dzieci, 25 ml - Portal Dbam o Zdrowie, młodemu w okresie zimowym przy sztucznym ogrzewaniu często sie zatykał nosek i w sumie do teraz stosujemy.
Erde wózeczek fajny.
Do apteczki polecam jeszcze wode morska do psikania do noska Disnemar, woda morska do nosa dla dzieci, 25 ml - Portal Dbam o Zdrowie, młodemu w okresie zimowym przy sztucznym ogrzewaniu często sie zatykał nosek i w sumie do teraz stosujemy.
Erde wózeczek fajny.
, kuba go ne chcial, tak smierdzial ze szok
olian jest tanszym zastepnik oliatum do wloskow sie nie nadaje bo jest natluszczajace. na poczatklu nie zaleca sie dodawania niczego do kapieli jesli dzidzia ma ladna skore
na poczatku psikalam na wacik taki jak to uszu i smarowalam nosek od srodka bo jakos sie balam tym piukac