bardzo duża. i to nawet nie jedna, a trzy. jedna obecnie pod wynajmem na wakacje. druga też typowe letnisko, a trzecia z domem jednorodzinnym takim całorocznym. rodzice w zeszłym roku skończyli stawiać, bo zamierzają wybyć z Warszawy jak już przejdą na emeryturę.A duża działka?? Zobacz załącznik 487204![]()
azorek przecież jesteśmy tutaj żeby sobie poprawiać humory, prawda?
pójdziesz do piekła za to kuszenie biednych ciężarówek!Za to skoro mam nowe śliczne spodenki i nie muszę już marudzić na swój coraz większy rozmiar, wciągnęłam na obiad pierogi ruskie ze skwarkami i sałatką z pomidorów, a teraz się dobijam mrożoną kawą. Z bitą śmietaną, a jak! A w kuchni dochodzi zupka wiśniowa:-)

Wyprawa do IKEI doszła do skutku. Oczywiście musiałam obiecać, że jak tylko dotrzemy na miejsce to zjemy. No więc Luby wciągnął klopsiki, a ja łososia z brokułami, ale bez tego okropnego sosu.
Udało nam się kupić komodę, o taką
MALM Komoda, 6 szuflad - okl brzoz/lustro - IKEA
I tak już wchodzi na styk do tej naszej sypialni, ale bez niej nie dałoby rady. Nie wiem jak mogłam kupić tyle rzeczy dla tak małego człowieka

A teraz zamierzam leżeć i odpoczywać czyli będę robić dokładnie to co robiłam przez ostatnie dni.

, ale mam zamiar to zwalczyć, będę się lenić, pa :-)

, siedzi taka mała menda na gałęzi od przed 6 rano i pi pi pi cały czas robi. Żeby chociaż jakaś melodia to była czy coś to jeszcze, ale nie! piszczy jak taki natrętny budzik z czasów PRL