reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Necia leci
golabki2.jpg

reklama
ael: zdjęcia z chrzcin poproszę...

Baboo idź na fb i sobie obejrzyj!
Ale specjalnie for juu

P1050270.jpg

Qurcze kto wie,może jakbym odstawiła magnez to by były jakieś skurcze... Ale mała jest potwornie nienośna,kopie gdzie.i co się da

Może nie przekonuj się co by było gdybyś magnez odstawiła....

Bry :)
Ja tylko na momencik bo lece na wizytę u gina :) pytanko mam Która chętna i wymasuje mi stópki Zobacz załącznik 487499 :-p:-p

To ja kciuuuki mocno trzymam za wizytę i dobre wieści :&&&&&
Ja zapraszam do siebie pod prysznic, nna cudowny masażer stóp :-)

Śliczna Lilka jest, fajny macie basenik :-)

ewika mała jest boska, a pierwsze zdjęcie cudne hyhyh widać że żarełko apetyczne było :-)
Ael na tych chrzcinach to Bohater był gościnnie, czy to wy bezbożnika chrzciliście?
Ja palnuje chrzciny na 1 września, ale jakoś mi do plebana nie po drodze ;-)

Moja Łucja dzisiaj cały dzień ogląda swoje skarpety, leży z girami w górze i gada do swoich stopek

Fasola myśmy naszego małego antychrysta chrzcili :-D
My z Pawłem bezbożniki, mogliśmy się wyspowiadać i dostać rozgrzeszenie ale nie mogliśmy iść do komunii.
Jak się uda to może, zimą przestaniemy naszego nazywać bękartem i się ochajtamy :-)

Młody był najgrzeczniejszy, ale miał ponad 39 stopni i jemu wszystko było jedno :-)

Jak Łucja ciągnie się za nóżki to bardzo dobrze :-) mówi się, że jak dzieciaki na leżąco ciągną sobie nóżki do buzi to nie mają napięcia mięśniowego :-)

reklama
We wtorek jedziemy do neurologa na wizytę zalecaną przez szpital to zobaczę co mi tam powiedzą odnośnie tych napięć. A w czwartek idę prywatnie do fizjoterapeutki, też konkretna babka i nieskrzywiona :-)

Fajnego masz tego szkraba, taki piękny malutki chłopczyk
biggrin.gif

Do góry