reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej laski jestem zalamana własnie wróciłam z szpitala od kuzynki tej co oststnio pisalam ze u mnie była niestety jej maleństwo zmarło odkleiło jej sie łożysko i nic nie dalo sie zrobic to był 21tydzien jestem zalamana bo ona dla mnie jak siostra a nawet więcej
laski moze orientujecie sie jak pomóc zeby dostala chociaz jakies pieniazki zeby nie musiala wracac do pracy bardzo przeżywam to co sie stało i chciałabym jej pomóc

laski nie bagatelizujcie zadnuch niepokojących sygnałów bo to moze uratowac zycie waszego maleństwa

reklama
kwiatuszek: współczuję, każda strata dziecka jest okrutna i nic jej nie wynagrodzi .
A jesli chodzi o pieniązki to powinna złożyć wniosek do firmy ubezpieczeniowej w której płaci składki

neciuszka:
ja nie mam takich ubrań na dzieci w takim przedziale wiekowy, ale popytam może któras znajoma ma lub robi porządki

U nas to chyba skok rozwojowy sie zaczyna tak patrze mała konczy 15 sty tydzien, biedolinka tak płakała, ale u mamusi na rączkach sie uspokoiła i teraz sobie mówi : eee e , ee, eee e, ee, eee e, eee,eee e i tak ciągle :-)

[video=youtube_share;1H7b0Z5s3Ow]http://youtu.be/1H7b0Z5s3Ow [/video]

witam taka mala rozmowa i przewrot na brzuszek a miejsca nie bylo <lol> bo ja poturecku siedziala ;-)

ewika sliczna lilka ;-)
kwaituszku wspolczuje.....
[*]
no i zapomnialam co jeszcze wczesniej was podczytywalam ale nie mialam jak odpisac... a teraz niunia padla i spi dobrze ze wczesniej jej kapiel zrobilam ;-) bo mamy 29 stopni idzie pasc...

miq pochwal sie jaka karuzele kupilas??

moj golasek
Zobacz załącznik 487577Zobacz załącznik 487578szczelam minki na witaminke
Zobacz załącznik 487579taka dluga jestem ;-)

Ostatnia edycja:
hej laski jestem zalamana własnie wróciłam z szpitala od kuzynki tej co oststnio pisalam ze u mnie była niestety jej maleństwo zmarło odkleiło jej sie łożysko i nic nie dalo sie zrobic to był 21tydzien jestem zalamana bo ona dla mnie jak siostra a nawet więcej
laski moze orientujecie sie jak pomóc zeby dostala chociaz jakies pieniazki zeby nie musiala wracac do pracy bardzo przeżywam to co sie stało i chciałabym jej pomóc

laski nie bagatelizujcie zadnuch niepokojących sygnałów bo to moze uratowac zycie waszego maleństwa
Koc

hana bardzo współczuje twojej kuzynce, to straszna strata...

o patrz kochana no jak Ty coś powiesz to mucha nie siada :-D przecież ja coś takiego też mam w prysznicu :-p potem se zapodam :-D

No widzisz, ja jeszcze naszego nie przetestowała, a stoi to to już ponad rok hihi :-D

[video=youtube_share;1H7b0Z5s3Ow]http://youtu.be/1H7b0Z5s3Ow [/video]

witam taka mala rozmowa i przewrot na brzuszek a miejsca nie bylo <lol> bo ja poturecku siedziala ;-)

ewika sliczna lilka ;-)
kwaituszku wspolczuje.....
[*]
no i zapomnialam co jeszcze wczesniej was podczytywalam ale nie mialam jak odpisac... a teraz niunia padla i spi dobrze ze wczesniej jej kapiel zrobilam ;-) bo mamy 29 stopni idzie pasc...

miq pochwal sie jaka karuzele kupilas??

moj golasek
Zobacz załącznik 487577Zobacz załącznik 487578szczelam minki na witaminke
Zobacz załącznik 487579taka dluga jestem ;-)

Śliczna Amelka i gaduła taka :-)

Się delektuje Lechem Shandy...zdrówko wszystkim! :-)

A siatkarze rozgromili Argentynę jupiii!!!

dobrze :D robiła mi usg dziś około 10 min albo i wiecej :D haha jajniczek lewy mam pęcherzyk graafa o proszę bardzo : SDC12507.jpg jeszcze przez 2-3 dni będzie rósł, ale niestety mam stan zapalny i musze się wyleczyć - potem dopiero przytulanki. Mąż dostał skierowanie na badanie nasienia bo chcieliśmy musimy zadzwonić i sie umówić .. następna wizyta 30.08 i kazała przyjechać z wynikami i będziemy działać jak wszystko będzie dobrze :) dostałam globulki i maść więc wszystko wróci do normy :) kazała mi dużo odpoczywać - szczególnie po ciężkiej pracy :p ogólnie jestem zadowolona z wizyty bo wiem wszystko co chciałam wiedzieć :D teraz wyleczenie się, badania męża potem @ i branie się poważnie jeszcze poważniej niż teraz za bąbla :D

Ael - ja już kiedys testowałam, ale zawsze zapominam że to to jest jak potrzeba :) ale fajne uczucie daje jak się włączy :D a jak tyłeczek masuje mmm... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry